Kısa Çalışma Ödeneği ve İşsizlik Maaşı Bayramdan Önce Ödenecek-İşte Tarihler

Son dakika haberi: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşlarının bayramdan önce ödeneceğini söyledi.

Kısa Çalışma Ödeneği ve İşsizlik Maaşı Bayramdan Önce Ödenecek-İşte Tarihler

Son dakika: KÇÖ ve işsizlik maaşı ödemeleri başlıyor.

Aile Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 27 Temmuz’dan itibaren hesaplara yatırılacağını söyledi

Bakan Selçuk yaptığı son dakika açıklamasında konu ile ilgili, “5 Ağustos’ta yapılması gereken Temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerini erkene çektik. Böylece Bayram öncesinde vatandaşlarımıza bu destekleri ulaştırmış olacağız. Ödemeleri, 27 Temmuz’dan itibaren T.C. Kimlik Numaralarının son hanesine göre vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız.” dedi. 

“Temmuz Ayına İlişkin Ödemeler 27-29 Temmuz Tarihleri Arasında Yapılacak” 

IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödemelerin yapılacağını hatırlatan Bakan Selçuk, “T.C. Kimlik Numaralarının son hanesi; 0-2 olanlara 27 Temmuz’da, 4-6 olanlara 28 Temmuz’da, 8 olanlara 29 Temmuz’da ödemeler yapılacak.” açıklamasını yaptı.