Kimliğiyle gelen 7000 TL nakit parayı kapar! O banka nakit müjdesini verdi

Garanti Bankası, emekliler için özel bir kampanya başlatarak, 7000 TL tutarında bir emekli kredisi sunuyor. Bu krediye başvurmak isteyen emekliler, TC kimlik numaralarını kullanarak kolayca başvuru yapabilirler.

Kimliğiyle gelen 7000 TL nakit parayı kapar! O banka nakit müjdesini verdi

Garanti Bankası’nın emeklilere sunduğu 7000 TL’lik kredi fırsatı için başvuru işlemleri gayet kolaydır. Emekli kredisi almak isteyenler, bankanın internet sitesini ziyaret ederek ya da şubelerden birine giderek başvurabilirler. TC kimlik numarası ile yapılan başvurular, banka tarafından değerlendirilecek ve onay süreci hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Onay alındığı takdirde, kredi miktarı hemen hesaba aktarılacaktır.

EMEKLİ KREDİSİ

KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Krediye başvuru koşulları esnek olup, gelir belgesi ya da kefil istenmemektedir. Başvuracak kişinin emekli olması ve düzenli geliri bulunması yeterlidir. Başvuru için yaş sınırı olarak 18 yaşını geçmiş olmak gerekiyor.

Bu kredi sayesinde emekliler, rüya gibi bir tatil yapabilir, evlerini tadilattan geçirebilir ya da ani finansal ihtiyaçlarını giderebilirler. Taksit seçeneklerinin uygun olması, bütçe planlamasını da rahatlatmaktadır.