Kılıçdaroğlu’ndan Ünlü Ekonomiste Bomba Teklif Parayı Yönetecek İddiası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çıkan bir iddia Ankara kulislerinde hareketliliğe sebep oldu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özgür Demirtaş’a ‘para yönetimi’ teklifinden bulunduğu iddia edildi.

Kılıçdaroğlu’ndan Ünlü Ekonomiste Bomba Teklif Parayı Yönetecek İddiası

Gözler, yarın Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıklayacağı “Kalkınma Planı” ve “İkinci Yüzyıla Çağrı” programına kilitlenmişken gündemi hareketlendirecek bir iddia ortaya çıktı.

“Kalkınma Planı”nı hazırlayan kadroda dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu ile beraber Bir dönem Angela Merkel’in danışmanlığını yapan Jeremy Rifkin, Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Hacer Foggo yer alıyor.

Ancak ortaya bomba bir iddia atıldı. Medya Koridoru’ndan Canan Kaya’nın CHP kaynaklarından edindiği bilgiye göre kadroya sürpriz bir isim daha giriyor.

Hilton’da Baş Başa Yemek

Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Harbiye’deki Hilton Otelde baş başa yemek yedi. Görüşme geç saatlere kadar devam ederken Kılıçdaroğlu’nun Demirtaş’a parayı yönetme teklifi yaptığı iddia edildi.

Sosyal Medyada Büyük Ses

Ortaya atılan iddia sonrası sosyal medyada konu ile ilgili paylaşımlar yapıldı. bir kullanıcı, Özgür Demirtaş’ın yüzü ile 100 dolar üzerindeki Benjamin Franklin’in yüzünü birletirdi. Not olarak ta “Özgür Demirtaş parayı yönetirse TL” notunu düştü.

Hay Allah’ım Yarabbim

Özgür Demirtaş’ta bu paylaşımı alıntılayarak “Hay Allah’ım Yarabbim” notunu düştü.

CHP’li Kaynaklar Yalanladı Ama…

Ankara’daki kaynaklar bu iddiayı yalanlarken Kılıçdaroğlu’nun Demirtaş’a teklif götürdüğü iddiası büyük ses getirdi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /