Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumuna da Alınmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, randevu talebine yanıt vermeyen Et ve Süt Kurumu'nun önüne gitti. Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu’na da alınmadı.

Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumuna da Alınmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istediğini belirtmiş ve saat 10.00'da kurumu ziyaret edeceğini açıklamıştı. Daha öncede TÜİK ve MEB’e giden Kılıçdaroğlu bu seferde Et ve Süt Kurumuna gitti.

Kurumun önüne gelen Kemal Kılıçdaroğlu, burada güvenlikle konuşmaya başladı. Güvenlikten "Randevunuz yoksa sizi içeri alamayız" yanıtını alan Kılıçdaroğlu içeriye giremedi.

Bunun üzerine kurum önünde basın açıklaması yapan Kılıçdaroğlu, konuyla alakalı şunları söyledi:

"Daha önce TÜİK'e gitmiştim. Asgari ücretlilerin, memurların haklarını savunmak için. Çünkü TÜİK, enflasyonu düşük göstererek düşük zam alınmasının yolunu açıyordu. Daha sonra sözlü sınavda hakları yenen gençlerin haksızlığına uğradığını duyurmak için Milli Eğitim Bakanlığı'na gitmiştim. Bugün Et ve Süt Kurumu'nun önündeyim.

Hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi lazım. Bu çok önemli bir konudur.

Tarım Bakanı, dün katıldığı TV programında, Türkiye'de aç ve açıkta kimse yok diye bir açıklama yapıyor. Tarım Bakanı'nın Türkiye gerçeklerinden haberi yok.

Burada bulunmamın temel nedeni çocukların haklarını savunmak, yeterli beslenmek bütün çocuklar için haktır" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /