Kia kampanyasını gören düşüp bayılıyor! 30 Nisan son gün

Otomobil üreticisi Kia, Türkiye'deki pek çok SUV tutkununun ilgisini Stonic ve Sportage modelleriyle çekti. Ayrıca güncel olarak yayınlanan fiyat listesine baktığımızda Kia Motors'un en ucuz SUV modelinin Stonic olduğunu gördük. Aslında bu araç Dacia Duster'dan bile daha ucuz. Daha fazla bilgi için haberimizin detayına göz atabilirisiniz..

Kia kampanyasını gören düşüp bayılıyor! 30 Nisan son gün

Otomobil üreticisi Kia, uygun fiyatlı SUV modelleriyle Türkiye'de pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Ayrıca Kia Stonic ile Sportage modelleri karşılaştırıldığında Stonic uygun fiyatlı bir SUV modeli olarak öne çıkıyor. Aslında bu SUV, Dacia Duster'ın bazı versiyonlarından bile daha ucuz.

Dacia Duster SUV modeli şık tasarımı ve uygun fiyatıyla Türkiye'de pek çok kişi tarafından beğeniliyor. Bu nedenle ucuz araba almak isteyen birçok vatandaş Dacia Duster modelini de değerlendirebilir. Ancak güncel olarak yayınlanan fiyat listesine bakıldığında Kia Stonic SUV modelinin Dacia Duster'ın bazı versiyonlarından daha ucuz olduğu görülüyor.

Dacia Duster Expression TCe 150 HP EDC SUV 2024 modelinin fiyatı 1.271.000 TL olarak açıklandı. Bu arada 1.4L 100 HP otomatik ve havalı tasarıma sahip Kia Stonic 2024 SUV otomobil ise 1.204.000 TL bedelle satışa sunuldu. Bu noktada Kia'nın, Dacia Duster'dan bile daha ucuz olan Stonic modeliyle nisan ayına şimdiden damga vurduğunu söyleyebiliriz. Çünkü fiyatı gördüğünüzde kelimenin tam anlamıyla bayiye koşabilirsiniz. Kia Stonic modelinin Dacia Duster'a göre daha düşük fiyata satıldığı göz önüne alındığında, her iki otomobilin güncel fiyat listesini de merak ediyor olabilirsiniz. Stonic, Sportage ve Duster modellerine ait fiyat listesi 5 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerlidir.

KİA STONİC 2024 MODEL NİSAN FİYAT LİSTESİ

Kia kampanyasını gören düşüp bayılıyor

KİA SPORTAGE 2024 MODEL NİSAN FİYAT LİSTESİ

Kia kampanyasını gören düşüp bayılıyor

DACİA DUSTER 2024 MODEL NİSAN FİYAT LİSTESİ

Kia kampanyasını gören düşüp bayılıyor