Kendi işinin patronu olmak isteyene faizsiz kredi kampanyası! 3 koşulla ödeme yapılacak

Girişimcilere güzel haber! 3 şartı taşıyana ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Kendi işinin patronu olmak isteyene faizsiz kredi kampanyası! 3 koşulla ödeme yapılacak

Banka yeni kampanyasını paylaştı! Kendi işini kurmak isteyenlere büyük destek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GİRİŞİMCİLERE ÖZEL DESTEKLER

Kendi işini kurmak isteyen gençler bankaların destek kredilerini yakından takip ediyor. Halkbank tarafından yapılan son duyurulara göre banka müşterilerine 6 farklı destek kredisi verilecek. Banka Halk Girişimci Kredisi, Genç Girişimci Kredisi, Cesur Girişimci Kredisi, Tekno Girişimci Destek Kredisi, Usta Girişimci Kredisi, Esnaf Girişimci Kredisi kampanyalarıyla ödeme yapacak. Halk Girişimci Kredisinden faydalanmak için işini kuran ve en az ilkokul mezunu olan müşteriler başvuru yapabiliyor. Aynı zamanda 45 yaşın geçilmemiş olması şartının taşınması da gerekiyor. 250 bin TL girişimci kredisi 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli şekilde sunuluyor. Genç Girişimci Kredisi kapsamında ön lisans ya da lisans mezunu olunması, 35 yaşın geçilmemiş olunması, eczane, hukuk bürosu, diş muayene kliniği açma girişimi olması gerekiyor. 350 bin TL'ye kadar destek kredisi 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli şekilde sunuluyor. 

halkbank girişimci kredileri

Cesur Girişimci Kredisinden faydalanmak için 45 yaşın tamamlanmamış olması, etüt merkezi, tahlil laboratuvarı, diş kliniği, veteriner gibi iş yerlerinin açılması ve en az 2 sene deneyimli olunması gerekiyor. 400 bin TL ödeme için şartların taşınması gerekiyor. Tekno Girişimci Destek Kredisi kapsamında bilişim ve yazılım sektöründe olan vatandaşlar başvuru yapabiliyor. TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda faaliyette olan Teknokent, Teknopark gibi alanlarda faaliyet gösterilmesi gerekiyor. 500 bin TL kredi 6 ay ödemesiz 60 ay vadeli şekilde sunuluyor. Usta Girişimci Kredisi için en az ilkokul mezunu olunması, ustalık belgesi, mesleki yeterlilik belgesi veya İŞKUR, KOSGEB, belediye ya da Halk Eğitim Merkezlerinden alınan Uzmanlık Eğitim Sertifikası ve ustalık sertifikalarından en az birine sahip olunması ve 45 yaşın geçilmemesi gerekiyor. 300 bin TL kredi 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli şekilde sunuluyor. Esnaf Girişimci Kredisi için 35 yaşın doldurulmamış olması, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin tamamlanması gerekiyor. Faizsiz destek kredisine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri üyeleri faydalanabiliyor.