Kendi işini kurana faizsiz kredi! Hükümet faizsiz krediye onay çıkardı

Bankalar müşteri kitlelerini artırmak adına neredeyse her gün yeni bir kampanya haberi duyuruyorlar. Bu kampanya kendi işim olsun diyenler için o banka tarafından başlatıldı. İşte detaylar…

Kendi işini kurana faizsiz kredi! Hükümet faizsiz krediye onay çıkardı

Kamuda ya da özel sektörde çalışmakta yorulmuş kendi işini kurmak isteyenlerin imdadına Halkbank koştu. En fazla kredi desteği sağlayan kamu bankalarından olan Halkbank yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Detaylar haberimizde…

otomobil

İŞ KURMAK İSTEYENE FAİZSİZ KREDİ FIRSATI! GİRİŞİMCİ KREDİLERİ GÜNCELLENDİ

İş kurmak isteyen vatandaşlara faizsiz kredi verilmektedir. Girişimci kredisi almak isteyenler için fırsatlar güncellendi. Girişimcilere faizsiz kredi ile ilgili detaylar aşağıda…

Yaşam koşulları giderek zorlaşırken asgari ücretli işçiler ve memurlar yoksulluk sınırına yakın ücretlerle çalışmak zorunda kalıyor. Maaşlar masrafları karşılamaya yetmese bile birçok kişi hâlâ kendi işini kurmanın yollarını arıyor. Tasarrufu olmayan ancak kendi işini kurmak isteyen vatandaşlar için girişimci kredileri büyük önem taşıyor. Peki hangi bankalar girişimcilere faizsiz kredi sunuyor? İş kurmak isteyen kişilere hangi bankalar işletme kredisi veriyor? Faizsiz kredilerle girişimcilere sermaye sağlayan bankanın iletişim bilgileri aşağıda…

FAİZSİZ GİRİŞİMCİ KREDİSİ VEREN BANKA

Faizsiz girişimci kredileri kendi işini kurmak isteyen vatandaşlar için oldukça uygundur. Halkbank bu konuda insanlara çok güzel destek sağlıyor. Farklı girişimci kredi seçenekleriyle en fazla desteği sunan Halkbank, 6 farklı girişimci kredisi olanağı sunuyor. Ünlü Girişimci Kredisi, Genç Girişimci Kredisi, Cesur Girişimci Kredisi, Teknoloji Girişimcisi Destek Kredisi, Usta Girişimci Kredisi ve Ticari Girişimci Kredisi ile vatandaşlar kendilerine uygun kredi fırsatlarından yararlanabiliyor. Halkbank, her yaştan ve meslekten vatandaşına girişimci kredisi desteği sağlıyor.

HALK GİRİŞİMCİ KREDİSİ

Halk girişimci kredisi, iş kuran veya kurmakta olan vatandaşlara en az ilkokul diplomasına sahip olmaları koşuluyla verilmektedir. 45 yaş altı vatandaşlar çalıştıkları alanda kendi işyerini açmak için kullanabilirler. 250.000 TL tutarındaki girişimci kredisinde 12 ay anapara ödemesi yapılmıyor ve 60 ay vade kullanılabiliyor.

GENÇ GİRİŞİMCİ KREDİSİ

Üniversite veya lisans diplomasına sahip olduğu bölümle ilgili iş kurmak isteyen ve 35 yaşını doldurmamış vatandaşlar Genç Girişimci Kredisinden maksimum 350.000 TL tutarında yararlanabiliyor. Eczane, hukuk bürosu veya diş muayenehanesi gibi işyeri açmak isteyen vatandaşlar, 12 ay geri ödeme süresi ile 60 ay vade avantajından yararlanarak iş kurabiliyor.

CESUR GİRİŞİMCİ KREDİSİ

Halkbank, sunduğu Cesur Girişim kredisi ile 45 yaş altı vatandaşların kendi işini kurmalarına yardımcı oluyor. 400.000 TL'ye varan girişimci kredisi ile üniversite diploması almaya uygun araştırma merkezleri, analitik laboratuvarlar, diş klinikleri, veteriner hekimler ve benzeri bölümler için iş yerleri açılabiliyor. Ancak Cesur Girişimci kredisine başvuran adayların alanında en az 2 yıllık deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

TEKNO GİRİŞİMCİ DESTEK KREDİSİ

Teknoloji Girişimci Destek Kredisi sayesinde kişiler bilgi teknolojileri ve yazılım alanında iş kurma hayalini gerçekleştirebiliyor. Bu amaçla bu alanlarda faaliyet gösteren firmalarda, TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda faaliyet gösteren programlarda, Teknokent, Teknopark gibi faaliyetlerde çalışan kişiler kayıt yaptırabilirler. 500 bin TL tutarında sunulan 60 ay vadeli işletme kredisinden 6 ayda anapara ödemesine gerek kalmadan faydalanmak mümkün.

USTA GİRİŞİMCİ KREDİSİ

En az ilkokul mezunu vatandaşlara 300.000 TL tutarında usta girişimci kredisi sağlanıyor. Yüksek lisans belgesi, mesleki yeterlilik belgesi veya İŞKUR, KOSGEB, merkezi yönetilen il ve halk eğitim merkezleri tarafından verilen uzmanlık eğitim belgeleri ve ustalık belgelerinden birine sahip ve 45 yaşını doldurmamış olması gerekir. Böylece girişimcilere 12 ay anapara geri ödeme süresi ile 60 ay vadeli kredi alabilmek mümkün oluyor.

ESNAF GİRİŞİMCİ KREDİSİ

Halkbank İşyeri Kredisi ile 35 yaş altı vatandaşlar faizsiz krediden yararlanabiliyor. Bunun için KOSGEB uygulama girişimcilik eğitim programının tamamlanması gerekmektedir. Bu şekilde girişimcilere verilen faizsiz destek, esnaf ve sanatkarlar kooperatiflerinin kredi ve kefaletlerinden çekilebilecek.