Kelepir evlerden bile daha ucuz araç alınacak! Citroen Fiat bombayı bıraktı

Araç almak için kara kara düşünenlere güzel haber geldi. Evlerden daha ucuza araç alımı için Citroen Fiat ürün listesini yayınladı. Cazip fiyat etkileriyle beraber araç tercih ederken nelere dikkat edilmesi gerektiği ve tüm detaylar haberimizde.

Kelepir evlerden bile daha ucuz araç alınacak! Citroen Fiat bombayı bıraktı

Otomobil fiyatları alıp başını giderken ekonomik alternatifler sunulmaya başlandı. Fiat Fiorino ve Citroen Ami'ye olan ilgiler yükseldi. İki modeller arasında sıralamaya bakıldığı fiyatların 668.900 TL ve 437.000 TL arasında olduğu görüldü. Ami şehir içi gezintileri için ideal seçenek olurken fiyat analizi ve özellikleri belirtildi.

Citroen Ami'nin 437 bin TL gibi fiyat ile sunulmasıyla bütçe dostu olarak şehir içi aracı arayanlara cazip geldi. Şehir için kullanıma uygunluk gösterirken küçük boyutları ve pratik kullanımla beraber yoğun trafiklerin kurtarıcısı oldu.
fiat fiorino
FİAT FİORİNO
Geniş yük kapasitesi ve düşük işletme maliyetleriyle beraber küçük ve orta ölçekli işletmeler tercih edildi. Araba satın alırken aracın özelliklerine bakılırken donanım, servis ağı ve uzun vadeli beklentileri karşılayıp karşılamadığının değerlendirilmesi yapılmaktadır. Fiorino ve Ami gibi ekonomik modeller üzerinde satın alma işletme maliyetleriyle bütçe dostu çözümler sunulmaktadır.