Kamu bankasında hesabı olanlar dikkat! 2 dakikalık işleme 7500 TL verilecek

Ramazan ayının gelişiyle beraber bankalardan sevindirici haber gelirken Ziraat Bankası'ndan 750 TL hediye kampanyası duyuruldu. İşte kampanya detayları...

Kamu bankasında hesabı olanlar dikkat! 2 dakikalık işleme 7500 TL verilecek

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine yeni kampanyasını duyurdu. Banka müşterilere kolaylık sağlanırken market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizde tek seferlik yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL, toplamda 750 TL bankkart lira kazanma şansı verildi.
bankkart kazanç
BANKKART KAMPANYA ŞARTLARI
6 Mart ve 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyayla beraber internet sitesi, sms ya da şubeler üzerinden başvurular yapılabilir. Kampanyaya katılan müşteriler kampanya içeriğinde 750 TL ve üzeri alışveriş yapmalarıyla beraber hediye lira kazanabilecek.
Bankkart POS'undan yapılması gerekirken aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil edilirken e ticaret işlemleri ise kampanya dahilinde değildir. Kazanılan para puanlar hediye olarak bankkartlara yüklenirken bir sonraki alışverişte bu para puanlar kullanılarak bedava alışveriş yapılma şansı veriliyor.