Kadroya Geçen Taşeron İşçiler Kapıdan Döndü

Kadroya geçen taşeron işçiler sendikalarla görüşmek için Ankara 'ya geldi ama elleri boş döndü.

Kadroya Geçen Taşeron İşçiler Kapıdan Döndü

Kamu bünyesinde çalışmakta olan binlerce işçi sosya medya üzerinden bir mesaj yayımladı.

Yayımlanan mesajda kamuda taşeron olarak çalışırken KHK ile kadroya alınan işçiler, sorunlarının çözülmesi için Ankara 'da sendikalara bir dizi ziyarette bulunmak istedi. Ancak Ankara 'ya gelen grup sendika yöneticileri ile randevu ayarlayamadı.

Sosyal medya hesapları üzerinden mesaj yayımlayan Kamu Taşeron İşçileri Birliği ve Kamu 4D İşçileri Birliği, bu duruma tepki gösterdi. Üyelerin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bir çok sendikayı aradık Ziyaret edelim dememize rağmen Sudan sebepler ile bahanelerle bizi kabul etmediler Biliyorlar ki işçi bu kez yaka toplamaya hesap sormaya geldi. Gece 4 te yurt dışından gelen Cumartesi sabahı eşi çocukları ile zaman geçirme şansı varken sadece attığım bir mesajla gelip bizleri kabul eden dertlerimizi dinleyen ve Babacan tavırlarıyla gönlümüze taht kuran başta Tez Koop İş Sendikası genel başkanı sayın Haydar ÖZDEMİROĞLU’ Genel Örgütlenme SEKRETERİ Cagdas Duyar a kendi şube başkanım Hakan Kurt a ve Tez Koop İş Sendikası genel merkez çalışanlarına Teşekkürü borç bilirim."

KADROYA GEÇEN İŞÇİLERİN DİKKATİNE !

Kadroya geçen taşeron işçilerin de 2019 yılı Toplu İş Sözleşmesine dahil edilmesi için işçiler TBMM 'ye dilekçe gönderdi. Söz konusu duyuru şu şekilde;

Arkadaşlar taşerondan kadroya geçen kamu işçilerinin 2019 Toplu İş Sözleşmesine dahil edilmesi için bimer cimer her yere başvurduk. Ama gelen cevap TBMM ye dilekçe yazmamız gerektiğidir. TBMM dilekçe komisyonuna bir dilekçe yazdım ve imzaya açtım. Sizden ricam TBMM dilekçe komisyonuna girip dilekçeleyi imzalamanız. Sayı ne kadar çok olursa o kadar çok dikkate alınırız. Önümüzde 2019 toplu iş sözleşmesi ve seçimler var bunlardan önce bunu gündeme getirmemiz gerekiyor. Lütfen herkes elini taşın altına koysun.

-Dilekçe numaram: 86786 
-İsmim UĞUR KAYA

Link : https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx

NOT: Önce Linke tıkla kayıt ol
Sonra T.C kimlik ve şifre ile giriş yap
Ordan Konu ara kısmına 696 yaz 
( Uğur Kaya ) ismine imza atıp destek verin lütfen 
Özlük haklarımız için Önemli 
TEŞEKKÜRLER"

TAŞERON HABERLERİNDEN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara