Kadro Alamayan Taşeronlar İçin Tasarı Hazırlandı

Kadro alamayan taşeron işçilerin kamuda istihdam edilmesi için bir tasarı hazırlandı. MHP tarafından hazırlanan tasarı TBMM'ye Ekim ayında gelecek.

Kadro Alamayan Taşeronlar İçin Tasarı Hazırlandı

Kadro alamayan taşeron işçiler için yasa teklifi.

MHP Milletvekili ve MYK üyesi İbrahim Özyavuz, yaptığı son dakika açıklamasında, kadro alamayan taşeron işçiler için yasa teklifi vereceklerini söyledi. 

Aziz Budak 'ın bugün kaleme aldığı haberine göre Kamu çalışanları platformu Şanlıurfa il temsilcisi M.Nuri Kaplan, %70'e takılan ve mağdur olan işçilerin sorunlarını sözlü olarak dile getirdikten sonra Milletvekili İbrahim Özyavuz'a dosya halinde teslim ettiklerini söyledi.

Kamu çalışanları platformu Şanlıurfa il temsilcisi M.Nuri Kaplan, tüm kurumlarda yemekhane, laboratuvar, görüntüleme, şoför hbys, typ, ASM ... Olarak Çalışan ve %70'e takılan 696 Kanun Hükmünde Kararname ile mağdur olan taşeron işçilerin durumunu özetleyen dosyayı Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Özyavuz'a teslim etti.

KADRO ALAMAYANLARIN HEPSİ İÇİN TEKLİF VERİLECEK

MHP 'li  İbrahim Özyavuz, 1 Ekim günü açılacak olan mecliste MHP olarak: tüm mağduriyetleri ve seçim beyannamesinde bulunan kadro alamayan taşeronların kadroya alınması için yasa teklifi vereceklerini dile getirdi.

DİĞER SİYASİ PARTİLERDEN TAŞERONA KADRO İÇİN DESTEK İSTEDİ

Özyavuz, açıklamasınındevamında, Milliyetçi Hareket Partisi 'nin getireceği bu Yasa teklifinin diğer siyasi partilerin de destek vermeleri gerektiğinin altını çizdi.

Şanlıurfa kamu çalışanları platformu il temsilcisi M.Nuri Kaplan, MHP ve Vekil Özyavuz'a hem 696 KHK’lardan dolayı mağdur olan işçilerin haklarını dile getirip savundukları için hem de Şanlıurfa'nın sıkıntılarını çözüm ürettiği için teşekkür etti.

Kaplan, meclise gelecek olan yasanın diğer siyasi partilerin de destek vermeleri gerektiğini söyleyerek hangi partinin gerçek anlamda işçilerin yanında olduklarını ve işçiler için ne yapacaklarını göstermeleri gerektiğini belirtti.

TAŞERON HABERLERİNDEN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA