Jandarma Sivil Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Jandarma Genel Komutanlığı'na Uzman, İstatistikçi, Mimar, Mühendis, Avukat, Veteriner ve Psikolog unvanlarında memur alımı gerçekleştirilecek. Başvuru işlemleri 5 Ocak'ta sona eriyor. Başvuru sürecine dair detaylar ve çok daha fazlası bu haberimizde.

Jandarma Sivil Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Jandarma Sivil Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'na açıktan devlet memuru alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan resmi bilgilendirmede Jandarma'ya açıktan 19 devlet memuru alınacağı belirtilmiş, alımın 9 farklı unvanda gerçekleşeceği belirtilmişti.  

YENİ SİVİL MEMUR, ASKERİ PERSONEL , ÖZEL SEKTÖR İŞ HABERLERİ YAYIMLANDI. DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın açıktan memur alımı için 18 Aralık'ta başlayan başvuru işlemlerinde sona geliniyor. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede personel alımıyla ilgili, 'Jandarma Genel Komutanlığında Tablo-1’deki yazılı kadrolara, "Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla; J.Gn.K.lığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere (9) unvanda (19) açıktan devlet memuru temini yapılacaktır.' ifadelerine yer verilmiş, başvuru işlemlerinin 5 Ocak'ta son bulacağı, uygulama sınavının Şubat ayında gerçekleşeceği belirtilmişti. Başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması gerektiğine dikkat çekilen resmi duyuruda, adayların unvanlara göre belirlenen başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiği bildirilmişti.

HANGİ UNVANLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Alımlar; Uzman, İstatistikçi, Mimar, Mühendis, Avukat, Veteriner ve Psikolog unvanlarınmda gerçekleşecek. Alım yapılacak şehirler Balıkesir, Gaziantep, Manisa, Mersin, Çankırı, Edirne, Isparta, Tekirdağ, Ankara, Aydın, Diyarbakır, Nevşehir ve Aydın illeri için gerçekleştirilecek. 

Alım yapılacak kontenjanlar ise aşağıdaki gibi oldu: 

BAŞVURU SÜRECİNE DAİR TÜM DETAYLAR VE ÇOK DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYINIZ.pdf