İYİ Partili Ağıralioğlu: O Zaman TÜİK'e Deyin ki 'İşsizlik Sıfır, Enflasyon Sıfır, Gençler Mutlu' , Oluyorsa Öyle...

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Fox Tv'de İlker Karagöz ile Çalar Saat programının konuğu oldu. Burada gündemdeki meselelere ve ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Ağıralioğlu, hükümetin eleştiriye kapalı olmasının sonuçlarının millete ekonomik yük olarak döndüğünü söyledi.

İYİ Partili Ağıralioğlu: O Zaman TÜİK'e Deyin ki 'İşsizlik Sıfır, Enflasyon Sıfır, Gençler Mutlu' , Oluyorsa Öyle...

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Fox Tv'de İlker Karagöz ile Çalar Saat programının konuğu oldu.

Burada gündemdeki meselelere ve ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Ağıralioğlu, hükümetin eleştiriye kapalı olmasının sonuçlarının millete ekonomik yük olarak döndüğünü söyledi.

Dünyanın kabul ettiği istatistiklerin kabul görmediği, enflasyon ve işsizlik rakamlarının olduğundan düşük gösterildiğini söyleyen Ağıralioğlu şunları söyledi:

Algıyı yönetmeye teşebbüs ederek ekonomiyi düzeltemezler.Yani rakamlarla oynayın. İsterseniz ağzınızı korkak alıştırmayın, TÜİK'e deyin ki 'Enflasyon sıfır, işsizlik sıfır,gençlerimiz mutlu' düzeliyorsa öyle. 'Üniversitelerimiz dünya ile rekabet edecek hale geldi. Harward emsali haline geldi' , Bizim arkadaşlarımızda şöyle bir savrulma başladı. İstatistik olarak dünya ile rekabet edemez hale gelince, bize istatistiklerine dahil olduğumuz dünyanın hiç bir kurumunu saymamak gibi bir cinnet düştü hissemize. Ekonomi açıklıyorlar, ekonomimizin karne notu açıklanıyor, 'Siz kimsiniz' , Üniversite dereceleri açıklanıyor 'Siz kendinize bakın', yolsuzluk sıralamasında derece yapıyoruz 'Siz önce kendi derecenize bakın, biz kendimizi puanlarız' diye böyle bir hevese düştüler.