İYİ Parti Konya Milletvekili Yokuş, "Vatandaşın Gündem Bellidir! İşsizlik, Pandemi, Geçim Sıkıntısı"

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, sosyal medya hesabından işsizlik üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.  

İYİ Parti Konya Milletvekili Yokuş, "Vatandaşın Gündem Bellidir! İşsizlik, Pandemi, Geçim Sıkıntısı"

"VATANDAŞIN GERÇEK GÜNDEM MADDELERİ: İŞSİZLİK, GEÇİM SIKINTISI, PANDEMİ"

Televizyonlarda farklı meselelerin sürekli gündeme getirildiğini ve vatandaşın asıl derdinin geçim derdi , işsizlik , pandemi süreci olduğunu belirten Konya Milletvekili Yokuş, "Ama bu hususları ekranlarda tartışan yok. Müthiş bir kayıkçı kavgası, gerçek Türkiye gündeminden kaçınılan bir gerçek. 2020 yılı Ekim ayı işsizlik rakamları açıklandı bugün. Kim açıkladı TÜİK, meşhur TÜİK... Vatandaşlarımızın %85'inin güvenmediği kurum. Ekim ayında diyorlar, Türkiye'de işsizlik bir önceki yılın Ekim ayına göre düştü diyorlar. Yani daha fazla insanın işe girdiğini söylüyorlar. TÜİK , aynı dönemde istihdamda 900 bine yakın çekilme var diyor... Allah allah hangisi doğru? Tüm dünyada şu bir gerçektir, işsizlik azalıyorsa, çalışma hayatında artış var demektir. Hem işsizliğin azaldığı, hem de istihdamın azaldığı tek ülke herhalde Türkiye, helal olsun AK Parti iktidarına, böyle bir mucize ancak burada olur. Değerli vatandaşlarımız aldatmada sınır tanımıyorlar, yalan söylemede sınır tanımıyorlar" ifadelerini kullandı.  

"ESNAF  , ÇİFTÇİ FERYAT FİGAN İÇERİSİNDE"

Koronavirüs aşılarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, "Hani biz dünya devletiyiz ya, şu ana kadar 60-70 ülkede aşılama başladı, dünyanın kıskandığı Türkiye'de biz hala aşılamaya başlayamadık. Dünya bizi kıskanıyor diye ülkeyi yönetenler, henüz Türkiye'de aşı kampanyasını başlatamadılar. Ümidimiz o ki, hızlı şekilde vatandaşlarımız aşılanır, inşallah o aşılar fayda eder de Türkiye biraz normale döner. Esnafımızın, çiftçimizin işleri hareketlenmiş olur. " dedi.

"BİZ TÜRKİYE'Yİ GEZİYORUZ AMA CUMHUR İTTİFAKI VEKİLLERİ İNSANLARIN ARASINA ÇIKAMIYOR"

Türkiye'de esnaf ve çiftçi ziyaretlerini sürdürdüklerini söyleyen Yokuş, "Sn. Genel Başkanımız Türkiye'yi geziyor, geziyoruz. Esnaf, çiftçi , feryat figan içerisinde. Biliyoruz ki, AK Parti vekilleri, Cumhur ittifakının vekilleri sokağa çıkamıyor, gerçekleri göremiyorlar. " ifadelerini kullandı.