İşte Bedelli Askerlik Kredisi Geri Ödeme Miktarı (En Uygun İhtiyaç Kredisi)

Yeni askerlik sisteminde bedelli askerlik ücreti 30 bin TL olarak açıklandı. Bedelli ücretinin açıklanmasının ardından vatandaşlar , banka kredilerini araştırmaya başladı. İşte 30 bin TL bedelli kredisi için bankaların sunduğu rakamlar.

İşte Bedelli Askerlik Kredisi Geri Ödeme Miktarı (En Uygun İhtiyaç Kredisi)

30 bin TL bedelli kredisi için ne kadar geri ödeme yapılacak?

Milyonlarca genç , büyük bir heyecan ve merakla yeni askerlik sisteminin yürürlüğe girmesini bekliyor. Kalıcı bedelli askelrik uygulamasını öngören yeni sistemin bayramdan önce yürürlüğe girmesi bekleniyor. 

Yeni sistem için geri sayım devam ederken , bedelli askerlik ücreti de belli oldu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada bedelli ücretinin 30 bin TL olduğunu ifade etti. 

"30 bin liranın fazla olduğu" yönünde tepkilerin geldiğini aktaran Bakan Akar, şu ifadeleri kullandı:

"Yaptığımız objektif çalışmalarda, projeksiyonlarda bunun normal olduğunu değerlendiriyoruz. Bu sistemin karşılanması için bizim buna ihtiyacımız var. Diğer türlü sistem kendi kendini karşılayamıyor, desteklemiyor. Ayrıca bu miktarı bir seferde, peşin olarak verecekler."

PARASI OLAN PEŞİN VERİP KURTULACAK

30 bin TL 'si olan parayı verip 1 ay askerlik yapacak ve askerlik yükümlülüğünü tamamlayacak. Bedelli askerlik yapacak parası olmayan ancak bedelli yapacak vatandaşların ise ilk adresi bankalar olacak. 

Bankadan kredi çekecek vatandaşlar ise kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. İşte 30 bin TL bedelli için kredi oranları.

QNB Finansbank: 12 ay vadede 1,79 faiz oranı sunuyor. 30 bin TL çekecek vatandaş, aylık 2 bin 862 TL ödeme yapıp toplamda 34 bin 509 TL geri ödeme yapacak.

24 ay vadede ise 30 bin TL için bankaya aylık 1612 TL taksit ödemesi yapacak ve toplamda bankaya  38 bin 868 TL geri ödeme yapılacak. 

Vakıfbank , 1.89 faizle ihtiyaç kredisi veriyor. 12 ay vadede vatandaş bankaya her ay 2 bin 883 TL taksit ödemesi yapacak ve toplamda 34 bin 761 TL ödeyecek.

24 ay vadede ise aylık 1634 TL taksit ödemesi var. 24 ayın sonunda bankaya toplamda 39 bin 390 TL ödenecek.

Ziraat Bankası, 1.90 faizle kredi veriyor. 30 bin TL çekecek vatandaş 12 ay vadede bankaya her ay 2 bin 885 TL ödeyecek ve toplamda 34 bin 787 TL ödeyecek.

24 ay vadede ise aylık taksit tutarı 1.636 TL 'dir ve vatandaş bankaya toplamda 39 bin 442 TL ödeme yapmış olacak.

BEDELLİ HABERLERİNDEN, KREDİ KAMPANYALARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN ><

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN