İstanbul'daki araç sahiplerine az önce duyuruldu! Artık yarısını ödeyeceksiniz!

İstanbulkart ile ilgili yeni bir duyuru yapıldı. İstanbulkart'tan yapılan duyuruda, kart sahibi vatandaşlara yönelik kampanya başlatıldığı belirtildi. İstanbulluların toplu ulaşımdan market ve otoparklara kadar kullanabileceği İstanbulkart kampanyasının merakla beklenen detayları da belli oldu. Kampanyada yüzde 50 oranında indirim sağlanacağı kaydedildi.

İstanbul'daki araç sahiplerine az önce duyuruldu! Artık yarısını ödeyeceksiniz!

İstanbulkart kampanyası hakkında bilgi veriliyor. Kampanya sırasında alınan bilgiye göre, belirlenmiş olan İSPARK P+D otoparklarına park edip, toplu taşıma araçlarını İstanbulkart ile kullanmaya devam edenler otopark ücretlerinde yüzde 50 indirim alacak. %50 indirimden yararlanmak için İstanbulkart Mobil'e plakanızı eklemeyi ve otopark ücretinizi İstanbulkart ile ödemeyi unutmayın.

KAMPANYA DAHİLİNDEKİ OTOPARKLAR

Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı (Fatih)

Feshane PD Açık Otoparkı (Eyüpsultan)

Merter Metro PD Açık Otoparkı (Güngören)

Büyükçekmece Metrobüs Durağı Yanı PD Zemin Altı Otoparkı

Çekmeköy Metro PD Zemin Altı Otoparkı

Soğanlık Metro PD Açık Otoparkı (Kartal)

Kirazlı Metro Durağı PD Açık Otoparkı (Bağcılar)

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 19.03.2024-31.12.2024

İstanbulkart ile ilgili yeni bir duyuru

İSTANBULKART KAMPANYASI KOŞULLARI

Kampanyaya katılmak için İstanbulkart Mobil (https://bit.ly/-ParkD) “Bilgilerim” kısmına araç plakanızın eklenmesi gerekmektedir. Bilgilerim bölümüne plaka eklenirken onaylanan plaka ekleme açık onayının kampanya sırasında onaylanması gerekmektedir. Onay devre dışı bırakılan kullanıcılar kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için otopark ödeme seçeneğinin İstanbulkart seçilmesi ve ödeme işleminin İstanbulkart ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ulaşım biletini düzenleyen kullanıcı ile tescil plakasının iliştirildiği kullanıcı aynı kişi olmalıdır.

Otopark ödemelerinde anında %50 indirim uygulanacaktır.

Park ettiğiniz andan itibaren otopark ücretinin ödenmesine kadar 24 saatten fazla bir süre olmamalıdır. Koşullar sağlandığı takdirde araç park edildikten sonra toplu taşıma araçlarının kullanılması gerekmektedir.

Bu kampanya seçili İSPARK P+D otoparkları geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için açık rızayı etkinleştirmeniz ve kampanyaya katılmadan hemen önce ticari elektronik ileti izni vermeniz gerekmektedir.

Ticari elektronik iletilere ilişkin onay ve açık izinler, İstanbulkart Mobil üzerinden veya https://bireysel.istanbulkart.istanbul profil sayfası üzerinden verilebilir.

İstanbulkart Mobil'de İzinlerim kısmından plaka eklenmesine açık onay verebilirsiniz.

Ticari elektronik iletilere yönelik açık onay ve izinleri son derece kolay bir şekilde özelleştirmek ve düzenlemek için bit.ly/istanbulkart_mobile adresinden İstanbulkart Mobil'i indirebilirsiniz.