İstanbul’da Öğrencilerin Ulaşıma Zammı İçin İptal Teklifi

AK Parti, İstanbul’da toplu ulaşıma gelen Yüzde 40’lık zammın öğrencileri kapsamaması için iptal ettirmek için girişimde bulunacak.

İstanbul’da Öğrencilerin Ulaşıma Zammı İçin İptal Teklifi

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul’da toplu ulaşıma gelen zammın öğrencilere uygulanmaması için girişimde bulunacaklarını belirtti.

‘Gençlere Müjde’ diyerek konuşmasına başlayan Göksu, AK Parti ve MHP’li İBB Meclisi üyeleri yaptıkları değerlendirmede ulaşıma bugünden itibaren uygulanan zammın öğrencilere yansımamasını ve öğrencilerin bu zamdan muaf tutulmasını sağlamak için teşebbüste bulunma kararı aldıklarını belirtti.

Cumhur İttifakı Olarak Meclise Teklif Sunulacak

Göksu videolu paylaşımında, İBB meclisine Cumhur İttifakı olarak teklif vereceklerini belirttiği konuşmasında; “Sevgili gençler, sizlere bugün bir müjde vermek için huzurlarınızdayım. Biliyorsunuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi kullanmış olduğunuz öğrenci kartına yüzde 40 zam yaptı. Tabi bu yüzde 40 zam siz okula giderken, kütüphaneye giderken, okuldan tekrar evinize dönerken biliyorum sizin için bir takım zorluklar ortaya çıkaracak. Düşündük ki öğrencilerimiz dersleriyle meşgul olsunlar, Türkiye’nin geleceğini inşa etmekle meşgul olsunlar, başarıya odaklansınlar. Dedik ki AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak Pazartesi günü İBB Meclisi’ne bir teklif sunalım. Ve bu teklifte öğrencilerimiz için bu yüzde 40 zam geçersiz olsun ve bu yüzde 40’ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi sübvanse etsin, böylece İETT de zarar görmesin. Öğrenciler de kazansın, İETT de kazansın istedik. Hayırlı olsun. Pazartesi günü meclise sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /