İsmail Koncuk: "İhtiyaç Destek Kredisi 10 Bin Dediler", 3 Bin TL Veriliyor

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım bankası gibi kamu bankalarının ilan ettiği 10 bin liraya kadar kredi kampanyalarıyla ilgili şikayetler çoğalıyor. Konuyu gündeme getiren Adana Milletvekili İsmail Koncuk, 10 bin lira başvurularının çoğunluğunun 3 bin lira olarak karşılandığına dikkat çekti.

İsmail Koncuk: "İhtiyaç Destek Kredisi 10 Bin Dediler", 3 Bin TL Veriliyor

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, kamu bankaları tarafından ekonomik istikrar kalkanı kapsamında hayata geçirilen ihtiyaç destek kredisi kampanyalarına ilişkin kendilerine çok sayıda şikayet geldiğini, 10 bin liralık taleplerin büyük çoğunluğunun 3 bin lira olarak karşılandığını söyledi. Sosyal medya hesabından ihtiyaç destek kredisi sürecine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Adana Milletvekili, 10 bin lira olarak ilan edilen kredi kampanyalarında vatandaşların aldatılması yerine, "Başınızın çaresine bakın" denilmediğini söyledi.

Adana Milletvekili, "Günlerdir kredi başvurusu karşılanmayalar, 10 bin TL talebine karşılık 3 bin TL verilenler bizleri arıyor, sıkıntılarını ifade ediyor. Her işi elinize, yüzünüze bulaştırmak zorunda mısınız? Aldatmak yerine, başınızın çaresine bakın da mı diyemediniz? Utanmalısınız! #DestekKredisi" dedi.