İslam Memiş Altın ve Dolar İçin Kırmızı Çizgiyi Paylaştı ve Ciddi Uyarılarda Bulundu

Piyasalarda altın ve doların ciddi anlamda yükseliş sağlaması sonrası ekonomistlerden kritik yorumlar gelmeye başladı. İslam Memiş ‘’Dikkat etmek gerek’’ diyerek açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş Altın ve Dolar İçin Kırmızı Çizgiyi Paylaştı ve Ciddi Uyarılarda Bulundu

“Dikkat etmek gerek” uyarısında bulunan İslam Memiş, altın ve dolarda kırmızı çizgiyi paylaştı. Kırmızı çizgi için ramak kaldığını belirten Memiş önemli açıklamalarda bulundu.

Altın ve Dolarda Kırmızı Çizgi

Mayıs ayı dolar ve altın tahminleri de tutan ünlü ekonomist İslam Memiş, gündeme bomba gübü düşecek açıklamalarda bulundu. “Piyasanın kırmızı çizgisi 16,40. Gramda 980. Nisan’da belirlemiş olduğumuz sürece ramak kaldı. Yarın TCMB faiz kararı var” diyerek uyardı.

Dolarda, altında şuan için İslam Memiş’in açıkladığı kırmızı çizgiye ulaşmak üzere.

Parite Daha Koruyucu

Paritenin önemine bir kez daha değinen Memiş, “Altın ve gümüşün ons fiyatında kısa vade için kar satışları bekliyorum. Dolar ise tehlikeli sularda artık. Elinde dövizi olanın parite işlemi ile ons’lardaki fırsata çevirebilir. TL bazında da olabilir ancak ben parite ile işlemin daha koruyucu olduğunu düşünen biriyim.” ifadelerini kullandı.

Ons Altın İçin Satış Gelebilir

Ons altın hakkında da açıklamalarda bulunan Memiş, ONS altın fiyatı için tekrar satış gelebileceğini belirterek, 1830 dolar seviyesinin üzerini pozitif göreceğini açıkladı.

Bugün 1.868 dolara kadar çıkan ons altın değer kaybetmeye başlayarak 1.855 dolara kadar gerilemiş oldu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /