İslam Memiş Altın ve Dolar İçin Flaş Açıklamalarda Bulundu Düşecek Mi Yükselecek Mi

Dolar rekor kırmaya devam ederken altın kan kaybediyor. Peki bu durum böyle devam edecek mi, dolar yükselmeye, altın düşmeye devam edecek mi?

İslam Memiş Altın ve Dolar İçin Flaş Açıklamalarda Bulundu Düşecek Mi Yükselecek Mi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ‘’Altın ve Gümüş için alım zamanı mı?’’ adlı bir video paylaştı. Memiş, dolar kurunun yılsonunda ne kadar olacağını açıklarken altın hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Altın, gümüş, dolar ve diğer emtialar hakkında konuşan Memiş, durumun bu şekilde devam etmeyeceğini belirtti.

Yaptığı açıklamaların yatırım danışmanlığı tavsiyesi değil kişisel yorumları olduğunu belirten İslam Memiş, şu ifadeleri kullandı.

- Altın ve gümüşte te düşüş devam edecek mi, doların değer artışları devam edecek mi. Bu gibi soruları cevaplayacağız.

- Doların ekranlardaki rakamı 18,55-18-58 seviyelerinde

- Dolar karşısındaki bütün para birimlerinde sert düşüş görüldü. Dolar endeksindeki bu yükselişler mutlaka bir yerde durulacaktır. Durumun bu şekilde sürdürülebilmesi çok mümkün değil. Bu Amerika’nın da işine gelmiyor.

- Elinde TL bulunan yatırımcının dolar tarafından uzak kalması gerektiği düşüncesindeyim. Yılın son çeyreğinde Aralık ayına kadar 20-21 lira aralığında olan bir kur kaşımızda olabilir. Ama bunun diğer para birimlerine karşı daha fazla gelir getireceğini düşünmüyorum.

- Petrol fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olacağını düşünmüyorum

- Ons altında 1.640-1.615 dolar destek seviyeleri yine gündemde kalmaya devam ediyor. Altının ons fiyatında dip seviyelerin yavaş yavaş oluştuğunu düşünüyorum.

- Elinde dolar bulunan yatırımcısının da altın, gümüş, euro, sterlin tarzı araçları tekrar değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum

- Gram altın TL fiyatının 968 TL seviyesinde olduğunu ekranlarda görüyorsunuz. Gram altın 990-995 TL şuanda. 960’lı 970’li bir rakam yok.

- Altın fiyatlarındaki değer kaybının yavaş yavaş sonuna geldik. Dip seviyelerinin görüleceği, ancak bu fiyatlardan kimsenin alamayacağını göreceğiz. Gram altının bir sonraki ataklarda 1020, 1040, 1060 seviyelerin yukarı yönünde hareketlerini bekliyor olacağım. 1000 lira altındaki sarkmalar kalıcı değil.

- Merkez bankaları kripto paralara dokunmuyor, borsaları ve emtiaları maniple edip yollarına devam ediyor.

- Bitcoin tarafından takip ettiğimiz seviye aşağıda 18 bin dolar yukarıda 22 bin dolar seviyesi

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /