Işıklar Plastik Hisse Fiyatı 2 Şubat 2021

Son dakika haberi: Halk arz sürecinde yatırımcıdan yoğun ilgi gören Işıklar Plastik, arz sürecinden sonra borsada işlem görmeye başladığında da yoğun talep görüyor.

Işıklar Plastik Hisse Fiyatı 2 Şubat 2021

Son dakika haberi: Işıklar Plastik hisse 4'üncü gününde de hızlı açtı.

Geçtiğimiz haftalarda Işıklar Plastik halka arz kararı aldı. Arz kararı sonrası Ocak ayının 21 ve 22 'nci günlerinde talep toplama yapıldı. Talep toplama sonrası Işıklar Plastik ISKPL ismi ile 28 Ocak günü işleme başladı. İlk işlem gününde yüzde 10 kar bırakan Işıklar Plastik, daha sonraki günlerde de tavan serisine devam etti. 29 Ocak ile 1 Şubat tarihlerinde de yatırımcısını sevindiren Işıklar Plastik, 2 Şubat gününe de karla başladı.

Hisse piyasalarından gelen son dakika bilgilerine göre 16.10 ile borsada işlem görmeye başlayan Işıklar Plastik, 3 işlem gününde de tavan gitti.

YATIRIMCILARDAN BÜYÜK İLGİ

Halk arz edildiğinde rekor düzeyde ilgi gören Işıklar Plastik, işlem görmeye başladıktan sonra da ciddi şekilde talep gördü. 

16.10 ile borsa'da işlem görmeye başlayan Işıklar Plastik, 1 Şubat'ta 21.42  seviyesine çıkarak 3 işlem gününde yatırımcısına yüzde 30 kazandırdı.

2 ŞUBAT HİSSE FİYATI

2 Şubat gününe de hissenin yüzde 10 karla başlaması bekleniyor. 

Haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA