İnternete Dev Zam Geldi Artık Kullanmak Lüks Olacak

İnternet kullanıcılarına kötü haber geldi. Türkiye’de tek fiyat politikasına düzenli bir şekilde devam eden TurkNet, paketlerinde yüzde 65’e varan zam yaptı.

İnternete Dev Zam Geldi Artık Kullanmak Lüks Olacak

Artık neredeyse her evde bulunan internet lüks hale geliyor. Ortalama internet hızının 35 Mbps olduğu Türkiye’de kullanıcılarına sunduğu ortalama 50 Mbps bağlantı hızı ile 2022’de de ilk sıraya yerleşen yerel internet hizmet sağlayıcılarından TurkNet, abonelik fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. İşte TurkNet 2023 internet abonelik fiyatı…

Yüzde 65’e Varan Zam

Shiftdelete.net’ten Mert Can Aka’nın haberine göre; TurkNet tarafından bazı kullanıcılarına gönderilen mesajlara ve akabinde şirket tarafından yapılan açıklamaya göre internet abonelik fiyatı zamlandı. Bugüne kadar TurkNet altyapısı üzerinden GigaFiber kullanmak isteyen kişiler 139.90 TL ödüyordu. TurkTelekom altyapısı üzerinden alınan hizmetlerde ise fiyat 169.90 TL’ye çıkıyordu.

Fakat dün itibariyle 139.90 TL olan GigaFiber fiyatı 229.90 TL’ye yükseldi. Benzer şekilde 169.90 TL olan farklı altyapı üzerinden alınan hizmet de artık 249.90 TL oldu. Tabii bu zammın an itibariyle uygulamaya konmadığını güncel başvurularda eski fiyatın listelendiğini görüyoruz.

Ancak kendisine bilgilendirme mesajı henüz iletilmemiş olmasına rağmen online işlemler kısmına giren kullanıcılar 10 aylık peşin ödeme yöntemi ile (cayma hakkının kullanımı durumunda kalan kullanım bedeli iade ediliyor) ödeme yapmak istediğinde zamlı fiyat üzerinden uygulanan indirimli bir planla karşılaşıyor.

Geçtiğimiz dönemde yapılan benzer fiyat artışlarında TurkNet mevcut abonelerini koruyarak bir süre zammı yansıtmamış, yalnızca yeni kullanıcılarından bu farkı talep etmişti. Fakat bu sefer direkt olarak fiyat farkı yansıtılacak gibi gözüküyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /