İl Sağlık Müdürlüğü'nden 27 Bin Liralık Promosyon Anlaşması Geldi

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, bünyesinde çalışan sağlık personelinin maaş ödemeleri karşılığında özel bir banka ile 27 bin lira promosyon karşılığında anlaşma imzaladı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden 27 Bin Liralık Promosyon Anlaşması Geldi

İl Sağlık Müdürlüğü'nden 27 Bin Liralık Promosyon Anlaşması Geldi

Kamu kurumları bünyelerinde çalışan personellerin maaş ödemeleri karşılığında promosyon anlaşmaları imzalamaya devam ediyor. Son olarak bir maaş promosyon anlaşması Samsun İl Sağlık Müdürlüğü'nden geldi. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, bünyesinde çalışan sağlık personelinin maaş ödemeleri karşılığında özel bir banka ile 27 bin lira promosyon karşılığında anlaşma imzaladı.

Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, yapmış olduğu açıklamada, müdürlük ile banka arasında yapılan maaş promosyon anlaşması görüşmelerinde özel bir banka ile anlaşmaya varıldığını, bu anlaşma kapsamında sağlık personelinin her birisine 1 Kasım tarihinden itibaren, 27 bin TL promosyon ödeneceğini duyurdu. 

Öte yandan Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada, "İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen banka promosyonu görüşmelerinde; İl Sağlık Müdürlüğümüz ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ve banka yetkilileri ile varılan anlaşma neticesinde 1 yıl ilaveli olarak ve ceza şartı olmaksızın, her bir çalışanımıza önümüzdeki Kasım ayında 27 bin TL ödenecek şekilde prensip anlaşmasına varılmıştır. Sendikamızın da yoğun emek ve mesai harcadığı bu süreçte İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç'a ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız" denildi.