İkinci El Araba Alım Satımında Hareketlilik Başladı

İkinci el araç piyasası ile ilgili son dakika açıklamaları geldi. Sektör yetkilileri, fiyatların dengelendiğini, hareketliliğin başladığını söyledi.

İkinci El Araba Alım Satımında Hareketlilik Başladı

İkinci el arabalarla ilgili son dakika açıklaması.

İkinci el araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada ikinci el araba piyasasında hareketlilik başladığına yer verildi. Geçen sene fahiş fiyatlara kadar çıkan ikinci elde fiyatların dengelendiğini bilgisini veren sektör yetkilisi, "İkinci el otomobil piyasasında bir hareketlenme oluyor. Fiyatların sürekli yükseldiği bir dönem oldu ama şuanda fiyatlar sabitlenmiş durumda. Yaz dönemine doğru araç satışları artıyor. Mart ayında kısıtlamaların kaldırılmasıyla ikinci el otomobil piyasasının hareketlenmesini bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

DAHA ÇOK ARAÇ SATIŞI GELDİ

Sektör yetkilileri , araç fiyatlarının çok fazla düşmeyeceğini söyleyerekl, ’’Son iki haftadır piyasalarda olumlu bir hareketlenme var. Araç fiyatları çok yükseldi, çok fazla düşeceğini de düşünmüyorum. Kısıtlamaların kalkmasıyla mart, nisan aylarında daha fazla hareketlenme bekliyoruz. Araç almak için uygun bir zaman olduğunu düşünüyorum. Önceki haftalarla kıyaslarsak son iki haftadır daha fazla araç satıyoruz. Kısıtlamaların da kalkmasıyla piyasalarda hareketlenme olacaktır’’ dedi.