İki Belediye Memur Alımı Yapacak (Zabıta Memuru, Memur, Temizlik Görevlisi)

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. An itibariyle sadece iki belediye memur alımı gerçekleştiriyor, fakat ilerleyen günlerde yeni alımların yapılması muhtemel.

İki Belediye Memur Alımı Yapacak (Zabıta Memuru, Memur, Temizlik Görevlisi)

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. An itibariyle sadece iki belediye memur alımı gerçekleştiriyor, fakat ilerleyen günlerde yeni alımların yapılması muhtemel.

Yalova Altınova Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda, belediyenin Zabıta memuru, temizlik hizmetlisi ve memur ihtiyacının karşılanması amacıyla personel alımı yapacağı, bu alımlara başvuru yapacak adaylarda KPSS'ye girmiş olma şartı aranacağı belirtilmişti.

YALOVA ALTINOVA BELEDİYESİ MEMUR ALIMI

Yalova Altınova Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alımı ilanında, "Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır." ifadelerinin yer aldığı görülürken, alım için ayrılan kontenjanlar, kpss puanı ve kpss puan türü ise şu şekilde olmuştu : 

Altınova Belediye Başkanlığı'nın memur alımı için başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra her bir unvan için özel belirlenen başvuru özel şartlarınıda dikkatle incelemeleri gerekiyor. Başvuru genel ve özel şartları ise şu şekilde ; 

Başvurular Altınova Belediye Başkanlığına talep edilen belgelerle birlikte 5 ile 8 Kasım 2018 tarihleri arasında (8 Kasım 2018 Mesai bitimine kadar:) yapılacak. Zabıta memuru kadrosu için başvurular şahsen gerçekleşecek. Diğer memur kadrolarına başvuru işlemleri ise şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılabilecek. Başvuru sırasında adaylardan talep edilecek belgeler şu şekilde: 

FATİH BELEDİYESİ ZABITA MEMURU ALIMI

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı KPSS'ye giren adaylar arasından ; Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olma şartını yerine getiren 30 zabıta memuru alımı gerçekleştirecek. Başvuruda bulunacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor.  Başvuru işlemleri 5 ile 9 Kasım 2018 tarihleri arasında belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen ve talep edilen belgelerle gerçekleşecek.  Zabıta Memuru alımı için başvuru yapacak adaylar aşağıdan başvuru için gerekli belgelere göz atabilirler.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN