İbre Tersine Döndü: Dolar ve Gram Altın Fiyatları Yükseldi

Son dakika haberi: Dolar ve gram altın fiyatlarında ibre tersine döndü. Piyasalardan alınan bilgilere göre dolar ile gram altın fiyatları yükselişe geçti İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

İbre Tersine Döndü: Dolar ve Gram Altın Fiyatları Yükseldi

Döviz ve altında ibre tersine döndü.

Geçtiğimiz haftadan bu yana düşüş eğiliminde olan dolar ile altın fiyatları , bugün yükselişe geçti. Yurt içi piyasaların , bayram tatili nedeniyle kapalı olmasına rağmen , kürsel piyasalarda yaşanan gelişmeler , önceki gün Türk Lirası 'nın Dolar karşısında değer kazanmasını sağladı. Fed 'in faiz indirimi yapacağı söylentilerinin dolaşması üzerine 5,80 TL seviyesinden 5,65 TL seviyesine kadar düşen dolar kuru, bugün sabah saatlerinden itibaren yeniden yükselişe geçti. 

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru , 5,76 TL seviyesinde işlem görüyor. 

İşte dolar kurunda son saatlerde yaşanan değişimin grafiği 

Euro da yükselişe geçti. Önceki gün 6,40 TL seviyesine kadar gerileyen Euro kuru, bugüne de aynı seviyeden başladı. Ancak öğle saatlerine doğru gelinirken yükselişe geçti ve 6,50 'ye kadar geldi. 

İşte Euro kurundaki değişim grafiği >>>

GRAM ALTIN DA YÜKSELİŞE GEÇTİ

Gram altın gçetiğimiz hafta sert bir düşüş yaşamıştı. 252 TL seviyesinde olan gram altın , Perşembe günü 239 TL seviyesine kadar gerilemiş ve Cuma günü 245 TL seviyelerinde işlem görmüştü. Haftaya da aynı seviyeden başlayan ve paralel seyreden gram altın bugün yükselişe geçti. 

Edinilen son bilgilere göre gram altın 248 TL seviyesine yükseldi. 

Çeyrek altın ise 406 TL seviyesinde.