Hükümetten Son Dakika Asgari Ücret Açıklaması

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay yapmış olduğu açıklamada 2023 senesi asgari ücret rakamına yönelik değerlendirmelerde bulundu.  Oktay, 'işçi ve işveren kesiminin oy birliği ile kararlaştırılan Asgari Ücret Komisyonu, 2023 serisi asgari ücretini belirlemek amacıyla çalışmalarını aralık ayı içerisinde başlayacaktır.’ dedi.

Hükümetten Son Dakika Asgari Ücret Açıklaması

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Diyanet İşleri Başkanlığının ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 2023 yılına ait bütçesini açıkladıktan sonra 2023 senesi içerisinde asgari ücret rakamının ne kadar olacağına yönelik toplanacak asgari ücret tespit komisyonunun çalışmalarına ne zaman başlayacağını söyledi.
Asgari Ücret İçin Aralık Ayı İşaret Edildi

İşçi ve işveren kesiminin oy birliği ile kararlaştırılan 'Asgari Ücret Komisyonu', 2023 yılı içerisinde verilecek asgari ücret rakamını ne kadar olacağını belirlemek amacıyla aralık ayı içerisinde çalışmalarına başlayacaktır.

Vatandaşı Enflasyona Ezilmeyeceğiz

Ticaret Bakanlığı tarafından başla gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri olmak üzere piyasada bulunan fiyat gelişmeleri yakından takip edilmektedir. Fiyat istikrarını sağlamak ve yurttaşı enflasyon canavarının altında ezdirmemek amacıyla gerekli olan politikaları hızlı bir şekilde uyguladıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, Mısır ile ilişkilere de değindi. Mısırl’a ilişkilerin normalleşmesine ilişkin temasların iki tarafında ortak iradesi ve müşterek menfaatleri ile Karşılıklı saygı çerçevesinde sürdüğünü söyledi. 

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /