Hükümetten Asgari Ücret Zammı Açıklaması: İşte 2021 Asgari Ücret Görüşmeleri Tarihi

Son dakika haberi: 2021 yılı asgari ücret zammı hakkında hükümetten son dakika açıklaması geldi. İşte Bakan Selçuk'tan gelen açıklama.

Hükümetten Asgari Ücret Zammı Açıklaması: İşte 2021 Asgari Ücret Görüşmeleri Tarihi

Son dakika : 2021 asgari ücret zammı açıklaması.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk yaptığı son dakika açıklamasında, "Bu yıl asgari ücretlerin tüm tarafların uzlaşı ile tespit edilmesini diliyorum." açıklamasında bulundu.

Komisyon, AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan başkanlığında toplandı.

Görüşmelerde, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bütçesinin yanı sıra Mesleki Yeterlilik Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye İş Kurumu bütçeleri de ele alınacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bakanlığının bütçesine ilişkin sunumuna başladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Bu yıl asgari ücretlerin tüm tarafların uzlaşı ile tespit edilmesini diliyorum." açıklamasında bulundu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: "SGK'nin 2002'de %71 olan gelirlerin giderleri karsılama oranının yıl sonunda %84 olmasını bekliyoruz"

Sizce 2021 asgari ücret ne kadar olmalı? Yorum kısmı aşağıda.

2021 ASGARİ ÜCRET ZAM GÖRÜŞMELERİ BAŞLAMA TARİHİ

2021 yılında geçerli olacak asgari ücret için zam görüşmeleri Aralık  ayında başlayacak. Aralık ayının ilk günlerinde işçi temsilcisi, işveren temsilcisi ve hükümet temsilcisi bir araya gelecek ve 2021 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek.

ASGARİ ÜCRET BELLİ OLDUĞUNDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN