Herkesin Gözü İndirim Haberindeyken Petrol Fiyatında Kötü Haber Geldi

Geçen hafta büyük düşüş yaşayarak 100 doların altını gören brent petrol fiyatları sonrası vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken brent petrolden kötü haber geldi. Yeniden yükselişe geçti.

Herkesin Gözü İndirim Haberindeyken Petrol Fiyatında Kötü Haber Geldi

Geçtiğimiz hafta Fed’in faiz artırımı tahminlerinin yükselmesiyle beraber artan dolar fiyatlarının baskıladığı brent petrol büyük bir değer kaybı yaşamıştı. 100 doların altını gören brent petrol 95 doların altına kadar inmişti. Herkes bu indirimler sonrası akaryakıtta indirim beklerken geçen haftadan bu yana sadece benzine indirim gelmiş, motorine indirim yansımamıştı.

Tam indirim haberleri beklenirken brent petrol yeni bir hamle yaparak yeniden yükselişe geçti. Önce 100 doları aşan brent petrol daha sonra 105 doları aştı ve 107 dolara kadar yükseldi. Brent petrolün küresel piyasalardaki fiyatı ise şuan için 106 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu yükseliş sonrası indirim bekleyen araç sahiplerinin umudu suya düşerken şimdi artan dolar kuruyla beraber yeni bir zammın gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /