Hedef Rakam Açıklandı: İşte Altın Fiyatları Tahmini

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Haftaya yatay şekilde başlayan gram altın ile ons fiyatı için kritik tahmin yayımlandı.

Hedef Rakam Açıklandı: İşte Altın Fiyatları Tahmini

Altın tahminleri yayımlandı.

Dolar kurunda yaşanan hareketlenme sonrası altın fiyatları da hareketlendi. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 487 TL seviyesinde seyrediyor.

GRAM ALTIN YATAY SEYREDİYOR

Geçtiğimiz hafta 460 TL seviyesinden çıkışa başlayan gram altın , birkaç gün içinde sert bir yükseliş gösterdi ve haftayı 487 TL seviyesinden kapattı. Geçen haftayı bu seviyeden kapatan gram altın , bu haftaya yatay başladı ve 487,24 TL seviyesinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN 790 TL OLDU

Kapalı çarşıdan gelen son dakika bilgilerine göre çeyrek altın 790 TL seviyesinde seyrediyor. 

Yarım ziynet 1580 TL.

Tam ziynet 3160 TL.

22 ayar bilezik gramı: 448 TL

Cumhuriyet altını 3234 TL.

ALTININ ONS FİYATI

Haftaya 1919 dolar seviyesinden başlayan altının ons fiyatı , bir miktar yükselişle 1924 dolar seviyesine geldi.

ONS İÇİN TAHMİN YAYIMLANDI

Oversea-Chinese Banking Corp. ekonomisti Howie Lee, bir son dakika açıklamasında bulundu ve  "Altın, Cuma günkü yaklaşık yüzde 2'lik sağlam yükselişinin ardından ve 50 günlük hareketli ortalama seviyesine yaklaşması ile birlikte soluklanıyor. Doların yönü muhtemelen altın için temel belirleyici olacak," dedi.

Lee açıklamasında, "Eğer geçerse, ABD mali teşvik paketi altının tekrar 2,000 dolar seviyesine ulaşmasına yol açabilecek temel katalizör olabilir. altında orta ila uzun vadede yukarı yön beklentimiz sürüyor" dedi.

Dolar kuru 7.84 TL seviyesinde.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA