Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Akaryakıt Fiyatlarına İndirim Müjdesi Verdi

Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati akaryakıt fiyatlarına ilave düşüşlerin yaşanacağını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Akaryakıt Fiyatlarına İndirim Müjdesi Verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dönemde küresel piyasalarda akaryakıt fiyatlarında yaşanan düşüşü işaret edip , "İstenmedik ancak zaruri yükselişler gerçekleşirken küresel durumu görmezden gelip bunu sadece ülkemizde yaşanan bir sorunmuş gibi lanse edenlerin, son dönemde ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarındaki düşüş ivmesini ise göz ardı etmeleri düşündürücüdür." ifadesini kullandı.

Küresel Piyasalardaki Artış Akaryakıt Fiyatlarını Etkiliyor

Akaryakıt fiyatlarının Türkiye’de artmasının petrol fiyatlarında küresel ölçekte yaşanan beklenmedik fiyat artışlarından da etkilendiğini belirtti. Haziran ayı sonunda benzin fiyatlarının 27 TL, motorin fiyatlarının ise 30 TL civarına dayandığını belirten Bakan Nebati, "Bu istenmedik ancak zaruri yükselişler gerçekleşirken küresel durumu görmezden gelip bunu sadece ülkemizde yaşanan bir sorunmuş gibi lanse edenlerin, son dönemde ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarındaki düşüş ivmesini ise göz ardı etmeleri düşündürücüdür" dedi.

Akaryakıt Fiyatlarında İlave Düşüşler Bekleniyor

Küresel çapta yaşanan akaryakıt fiyatlarındaki indirime ilave indirimlerin yaşanacağını belirten Nebati,  ‘’Tüm çalışmalarımız halkımızın refahını azami ölçüde artırmak doğrultusunda aralıksız ilerlemektedir" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /