Halkbank Tatil Destek Kredisi ile 10 Bin Liraya kadar 6 Ay Ödemesiz Kredi Verilecek

Kamu bankalarınca hayata geçirilen tatil destek kredisi paketinin detayları netleşti. Halkbank'tan yapılan resmi açıklamada Halkbanık'tan maaş alan emekli ve bordro24 müşterileri ile bankanın BES müşterilerinin seyahat firmalarından yapacakları tatil ve seyahat harcamalarının finansmanının sağlanması amacıyla 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli destek kredisi paketinin hizmete sunulduğu belirtildi.

Halkbank Tatil Destek Kredisi ile 10 Bin Liraya kadar 6 Ay Ödemesiz Kredi Verilecek

Resmi açıklamada, "Bankamızla Tatil Destek Paketi kapsamında turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız tatil alışverişlerinizde Paraf/Parafly ile 3 ay ödemesiz, 15 ay vade farksız Taksit imkanı!Bankamız ile anlaşmalı seyahat acentelerinden yapacağınız tatil paketi satın alım işlemlerinizde konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere, toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade seçeneğiyle kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi tutarının %80’i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20’lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere hesabınıza aktarılacaktır. Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti Bankamız tarafından ödenecek; taksit ödemeleriniz ise 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda kullanacağınız kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelmektedir." denildi. ETS Tur, Jolly Tur, Setur, Tatilbudur ile anlaşma sağlandığına yer verilen açıklamada, kredi asgari tutarının 2 bin 500 lira olduğu, en fazla 10 bin liraya kadar tatil destek kredisi kullanılabileceği kaydedildi.

Tatil Destek Paraf Kampanyasına ilişkin de yani açıklamalar yayımlandı. Tatil destek paketiyle paraf kart kullanıcılarının 3 ay ödemesiz 15 ay vade ile tatil kredisi kullanabileceğine yer verilen açıklamada, kampanyaya dahil firmalar; "Ets, Gezinomi, Jolly, TatilBudur, Tatilsepeti, Touristica ,Pronto Tour, YKM Turizm ve ParaflyTravel" olarak açıklandı. Paraf Kampanyasına ve diğer tatil destek kampanyalarına dair detaylı bilgilendirmeye Halkbank resmi internet sayfasından erişim sağlanabilecek.

KAMUBULTENİ.COM