Halkbank Avantajlı Konut Kredisi için Başvuru Süreci Devam Ediyor

Halkbank'ın avantajlı düşük faizli konut kredisi için başvurular sürüyor. İstanbul, Ankara , İzmir illerinde 750 bin liraya kadar, diğer şehirlede 500 bin liraya kadar konut kredisi imkanı sağlayan kampanyaya başvuru yapacak müşterilerin kampanyaya ilişkin detaylara Halkbank'ın resmi sayfası ve şubelerden erişebileceği kaydedildi.

Halkbank Avantajlı Konut Kredisi için Başvuru Süreci Devam Ediyor

Küresel çapta toplum sağlığını tehdit eden Koronavirüs ölüm saçmayı sürdürürken, ekonomiye etkileri de günden güne görülüyor. Bu kapsamda konut kredisi, tüketici kredisi, tatil kredisi gibi kampanyalar da kamıu bankaları tarafından duyurularak vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yeni adımlar atılıyor. Halkbank tarafından açıklanan avantajlı konut kredisi ile vatandaşlar 12 aya kadar ödemesiz dönemli konut kredisi alabiliyor.

Konut kredisi kampanyasına dair Halkbank'tan yapılan bilgilendirmede, "Paket kapsamında; yeni(sıfır) ve ikinci el konutlar üç büyük ilde (İstanbul, Ankara ve İzmir) azami 750 bin TL’ye kadar; diğer şehirlerde azami 500 bin TL’ye kadar kredinizi kullanabilirsiniz. Size özel avantajlı faiz oranları ile kullanabileceğiniz konut kredinizi ister aylık eşit taksitlerle, isterseniz 12 aya kadar ödemesiz dönem imkânı ile 15 yıla varan vadede, %10’dan başlayan, düşük peşinat oranı ile yararlanabilirsiniz.Yeni(sıfır) konutlar için %0,64, 2. El konutlar için %0,74 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar, üç büyük ilde (İstanbul, Ankara ve İzmir) azami 750 bin TL’ye kadar; diğer şehirlerde azami 500 bin TL’ye kadar kullanılabilecektir."  denildi. Avantajlı konut kredisi maliyet tablosu ise aşağıdaki gibi oldu: