Halkbank 1 Yıl Geri Ödemesiz 250.000 TL Destek Kredisi Veriyor: Kimler Nasıl Yararlanabilir?

Kamu bankalarından olan halkbank yatırımcı teşviki mottosuyla yeni bir kredi paketi çıkardı. Buna göre 1 yıl geri ödemesiz 250.000 TL kredi verecek.

Halkbank 1 Yıl Geri Ödemesiz 250.000 TL Destek Kredisi Veriyor: Kimler Nasıl Yararlanabilir?

Peki Halkbank'ın 1 yıl geri ödeme almayacağı destek kredi paketinden kimler nasıl yararlanabilir? Detaylar haberimizde...

Türkiye'de kamu bankaları tarafından vatandaşlara kredi destek ödemeleri duyuruluyor. Devlet destekleri bankalardan vatandaşlara açıklanmaya devam ederken bu süre zarfı içerisinde de kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen kişilere de destek olabilmek adına çeşitli kredi paketlerini de Halkbank duyurmaya başladı.

Kendi işini kurmak ve bu süreçte de büyütmek isteyen kişilere destek olmak adına çeşitli kredi paketlerini duyuran Halkbank tarafından da bu süreçte girişimci ekosistemine de finansman destekleri peş peşe duyuruluyor. Bu süreçte de girişimcilerin Halkbank'ın girişimci kredi paket ayrıntılarını da araştırmaya başladı. Kredilerde en sık kullanılan bankalardan birisi olan Halkbank'ın internet adresinde yer alan bilgilendirme metnin de Halk Girişimci Kredisi'nin ayrıntıları açıklandı.

HALK GİRİŞİMCİ KREDİSİ

Halkbank tarafından Halk Girişimci Kredisi ile birlikte iş fikrine de dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen kişilerin de bu iş ile ilgili de faaliyetleri yürütme yeteneği ve tecrübesine de sahip olduğu kanaati edilen girişimcilere de finansman desteği sağlanacağı belirtildi.

Söz konusu krediyi alabilmek için şartlar şöyle:

  • En az ilkokul mezunu,
  • 45 yaşını aşmamış olan girişimciler yararlanabilecektir.
  • Girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı 55 olarak uygulanacaktır. (45 yaşını aşmış girişimcilerin başvuruları yalnızca standart başvuru süreci -şube kanalı- ile alınabilecektir.)

Aylık eşit taksitli işletme kredilerinde de azami 12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere de toplam azami 60 ay vade uygulanabilen kredilerde de 250 bin TL limit belirlendi. Halk Girişimci Kredileri ve diğer güncel kampanyalarla ilgili de ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişilerin resmi internet sayfasını takip etmeleri gerekiyor.