Gram, Çeyrek Altın ve Dolar Kuru Çakıldı

Son dakika haberi: Dolar kuru ile altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Gelen bilgilere göre dolar kuru ile altın fiyatlarında hızlı düşüş devam ediyor.

Gram, Çeyrek Altın ve Dolar Kuru Çakıldı

Son dakika : Dolar ve gram altın çakıldı.

Piyasalardan son dakika haberleri geliyor. Gelen son dakika bilgilerine göre gram altın ile dolar kurunda hızlı düşüş devam ediyor. Kasım ayında 535 TL seviyesine kadar çıkan gram altın 3 ayda 105 TL değer kaybetti.

GRAM ALTIN

Gram altın fiyatlarında düşüş hızlandı. Gelen son verilere göre gram altın 430 TL 'ye kadar geriledi. İşte gram altında yaşanan değişimin grafiği:

Altın yatırımcıları, bu hafta Başkan Joe Biden’ın 1,9 trilyon dolarlık teşvik paketini çift partili anlaşma için yeniden şekillendirip şekillendirmeyeceğini takip edecek. İngiltere Merkez Bankası’nın faiz kararı ve aşılama gelişmeleri de altın yatırımcıları tarafından takip edilecekler arasında.

ÇEYREK ALTIN KRİTİK SEVİYEYE GERİLEDİ

Gra maltında yaşanan düşüşle birlikte çeyrek altın fiyatında da düşüş sürdü. Geçen hafta 720 TL seviyesine kadar düşen gram altın bugün 700 liraya geriledi.

Cumhuriyet altını ise 2809 TL'ye geriledi.

22 ayar gram altın fiyatı ise 417 liraya geriledi. 

DOLAR KURUNDA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Son dönemlerdeki faiz kararı, ekonomideki reform düzenlemeleri ile düşüşe geçen dolar kurunda düşüş devam ediyor. Geçen hafta 7.42 TL seviyesinde seyreden dolar kuru bu hafta 7,19 TL'ye geriledi. 

İşte dolar kurunda son saatlerde yaşanan değişim grafiği: