Gram Altında Sert Yükseliş

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın hızlı şekilde yükselişe geçti. Sabah saatlerinde 269 TL seviyesinde olan gram altın, kısa sürede 5 TL değer kazandı.

Gram Altında Sert Yükseliş

Son dakika: Gram altın fiyatı hızlı yükseldi.

Barış Pınarı Harekatı 'nın durdurulması, ABD ile ilişkilerin normalleşmesi ve ABD-Çin ticaret savaşlarına ara verilmesi ile son haftalarda yatay seyreden ve 270 TL de uzun süre duran gram altın , haftalar sonra ilk kez yukarı yönlü hızlı yükselişe geçti. 

Sabah saatlerinde 269 TL seviyesinde olan gram altın , piyasaların kapanmasına yakın saatlerde hızlı şekilde yükselişe geçti. 

KAPALI ÇARŞI FİYATI

Kapalı çarşıda gram altın , kapanışa doğru yükselmeye başlamış ve 272 TL seviyesine gelmişti. Kapalı çarşıda çeyrek altın da gram altınla birlikte yükselişe geçti ve 440 TL 'yi gördü. 

YÜKSELİŞ KAPANIŞTAN SONRA SÜRDÜ

Kapalı çarşıda gün sonunun ardından gram altında yükseliş devam etti. Gram altın grafiğine baktığımızda saatler 17,55 'i gösterdiğinde gram altının 274 TL ile son haftaların en yüksek seviyesine geldiği görülüyor. 

DOLAR KURU

Dolar kuru da piyasaların kapanışından sonra bir miktar yükseldi. Sabah saatlerinde 5.73 TL seviyesinde olan dolar kuru , şu sıralar 5.75 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Euro kuru ise 6,37 TL seviyesinde.