Gram Altın Fiyatında Rekor-7 Ocak Altın ve Döviz Kurunda Son Durum

Son dakika haberi: Gram altın güne rekorla başladı. Aralık ayının son günlerinde düşen gram altın, yeni yıla yükselişle başladı. İşte piyasalarda son durum ve döviz kuru ile altın fiyatları.

Gram Altın Fiyatında Rekor-7 Ocak Altın ve Döviz Kurunda Son Durum

Son dakika haberi: Gram altında rekor.

Son günlerde piyasalardaki dalgalanmalar, altın ve döviz fiyatlarında da dalgalanmalara neden oldu. Geçtiğimiz ay düşüşe geçen dolar ile altın fiyatları, son haftaklarda ciddi şekilde yükselişe geçti Aralık ayı başında 208 TL seviyesine kadar düşen gram altın fiyatı, bugün güne 222 TL seviyesinden başladı ve son zamanların rekorunu kırdı. 

2018 yılında yüzde 37 oranında değer kazanan altının bu yıl da yine kazandıracağı belirtiliyor.

ALTIN FİYATLARI

7 Ocak 2019 'da altın güne yükselişle başladı. Gram altın 222 TL seviyesinden güne başlarken, çeyrek altın, cumhuriyet altını ve diğer altın türlerinin fiyatları şu şekilde;

DÖVİZ KURLARI

Altın fiyatlarının yanı sıra döviz kurları da son günlerde dalgalı bir görüntü sergiliyor. Geçtiğimiz hafta ciddi bir yükselişe geçen ve 5,72 TL seviyesini gören dolar kuru, haftayı 5,34 seviyesinden kapatmıştı. Bugün ise dolar kuru 5,35 TL seviyesinden güne başladı. Euro kuru ise 6,12 TL seviyesinden güne başladı.

Kamubulteni.com  | Ankara