Görev Değişimi Sonrası XRP'de Hareketlilik-İşte Ripple Fiyatı

Ripple fiyatı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Yaşanan gelişmede Xrp fiyatında hareketliliğin başladığına yer verildi.

Görev Değişimi Sonrası XRP'de Hareketlilik-İşte Ripple Fiyatı

Ripple davasında önemli görev değişimi.

SEC tarafından bir açıklama yapıldı ve kısa süre önce yapılan açıklamada, İcra Direktör Vekili Marc P.Berger’in görev süresinin ay sonunda biteceğine yer verildi. Geçtiğimiz Ağustos ayında göreve gelen ve kısa sürede yaptıkları ile adından çokça söz ettiren  duyuruldu. Berger, kripto paraları da ilgilendiren bir dizi operasyonun başında yer aldı. Bu operasyonlardan en önemlisi  ve en çok konuşulanı ise Ripple’a karşı açılan dava idi.

Berger'in görev süresi ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Komisyon, Bay Berger’in liderliğinde, yatırımcıları kamu piyasası sistemimiz için önemli olan korumalardan mahrum bırakan, tescilsiz madeni para tekliflerini içeren çalışmalar yürüten kişi ve kurumlara yönelik yaptırım eylemleri başlattı. Bunlar , yatırımcılara 1,2 milyar dolardan fazlasını iade etmeyi kabul eden Telegram Group Inc. aleyhine açılan bir dava ve Ripple Labs Inc. ve iki yöneticisine karşı devam eden bir davaydı.”

FİYATTA OYNAMA BAŞLADI

Ripple fiyatı bu açıklama öncesi düşüşünü sürdürürken bu karar sonrası hareketlilik başladı ve 0,27 olan fiyat 0,29'a kadar çıktı. 

Kasım ayında 0.69 seviyesine kadar çıkan fiyat, dava süreci sonrası hızlı şekilde düşmüştü.