Geliri 5 Bin TL'nin Altında Olanlar: Vakıf-Halk ve Ziraat Bankası'ndan 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Müjdesi

Geliri 5 bin TL 'nin altında olan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 10 bin TL 'ye kadar 6 ay geri ödemesiz kredi müjdesi verildi. Vakıf, Halk ve Ziraat Bankası tarafından verilecek kredinin detayları haberimizde.

Geliri 5 Bin TL'nin Altında Olanlar: Vakıf-Halk ve Ziraat Bankası'ndan 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Müjdesi

Son dakika : 5 bin TL 'nin altında geliri olanlar dikkat.

Hazine ve Maliye Bakanı BeraT Albayrak bir son dakika açıklamasında bulundu. Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Bakan Albayrak , geliri 5 bin TL 'nin altında olan vatandaşların gıda ile diğer harcamaları için Temel İhtiyaç Desteğinin devreye alındığını söyledi.

Bakan Albayrak açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomik İstikrar Kalkanı adımları kapsamında tüm kurumlarımızla, vatandaşımızın ihtiyaçlarına destek olmayı sürdürüyoruz.

Bu kapsamda kamu bankalarımızla aylık 5 bin TL’nin altında geliri olan tüm vatandaşlarımız için Temel İhtiyaç Desteği’ni devreye aldık. "

5 BİN TL ÇEKECEKLER

6 ay ödemesiz toplam 36 ay vade ile çekilecek kredide 6 ay geri ödeme olmayacak. Kalan 30 ayda ise ayda 188 TL ödeme yapılacak Toplam geri ödeme ise 5640 TL.

7500 TL KREDİ ÇEKECEKLER

7500 TL kredi çekecek vatandaşlar 6 ay geri ödeme yapmadıktan sonra kalan 30 ayda 282 TL ödeme yapacak. Toplam geri ödeme ise 8640 TL.

10 BİN TL KREDİ ÇEKECEKLER

10 bin TL kredi çekecekler 6 ay geri ödeme yapmayacak. Kalan 30 ayda ise her ay 376 TL ödeme yapılacak.  Toplam geri ödeme ise 11 bin 280 TL.

BAŞVURU

Ziraat, Halk ve Vakıf Bankası tarafından vatandaşlara verilen bu krediler en fazla 10 bin TL olarak çekilebilecek. Kredi başvurusu için bankaların resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.