Gece Yarısı Hareketliliği: Altın Fiyatları Sert Düştü (Altın Neden Düşüyor?)

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında gece yarısı hareketliliği başladı. Edinilen son dakika bilgilerine göre gram ve ons altın fiyatları dakikalar içinde sert düştü.

Gece Yarısı Hareketliliği: Altın Fiyatları Sert Düştü (Altın Neden Düşüyor?)

Gram altında hızlı düşüş.

Piyasalarda gece yarısı hareketliliği yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre gram altın , kısa süre içinde 10 TL 'ye yakın değer kaybetti. Ons fiyatında ise aynı dakikalar içinde 40 dolara yakın düşüş meydana geldi. 

ONS VE GRAM FİYATI SABAH NE KADARDI?

Sabah saatlerinde Türkiye 'de piyasalar açık durumdayken altının ons fiyatı 1907 dolar seviyesindeydi. Öğleden sonra ise ons fiyatı 1917 dolar seviyesine kadar tırmandı.

Sabah saatlerinde 477 TL seviyesinde yoluna devam eden altın, ons fiyatında öğleden sonra yaşanan yükselişle birlikte 480 TL 'ye kadar geldi. 

GECE YARISI HAREKETLİLİĞİ: HIZLI DÜŞÜŞ BAŞLADI

Türkiye 'de saatler gece yarısını gösterirken gram altın ve altının ons fiyatında hızlı bir düşüş başladı. Gram altın kısa süre içinde 480 TL seviyeinden 10 TL birden düşerek 470 TL 'ye kadar geriledi. 

İşte yaşanan düşüşün grafiği:

ONS DÜŞTÜ

Gram altında yaşanan düşüş, ons kaynaklı oldu. 1917 dolar seviyesinde olan altının ons fiyatı, hızlı bir düşüşle 1878 dolar seviyesine kadar geriledi. 

İşte ons fiyatında yaşanan düşüşün grafiği:

DOLAR KURU

Piyasalardan alınan son verilere göre dolar kuru 7.80 TL seviyesinde.

Euro kuru 9,15 TL.

Sterlin 10,04 TL.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA