Garanti BBVA emekli promosyonunda rekora imza attı! Bu rakam emeklilerin aklını çelecek

Bankalar sürekli olarak emekli promosyonu hakkında yeniliğe gidiyor. Emekli promosyonunda güncellemeye giden banka ise Garanti Bankası oldu. Garanti Bankası emeklilik promosyonu ne kadar? sorusu ise merak edilmeye başlandı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Garanti BBVA emekli promosyonunda rekora imza attı! Bu rakam emeklilerin aklını çelecek

Emekliler, Garanti Bankası emekli promosyonunun ne kadar olduğunu araştırıyor. Garanti Bankası maaş taşıyanlara promosyon fırsatları sunmaktadır. İşte detaylar…

dizi

GARANTİ BBVA MAYIS 2024 EMEKLİ PROMOSYONUNDA SON DAKİKA! AY SONUNA KADAR BAŞVURANIN HESABINA 15 BİN TL YATIRILIYOR!

Milyonlarca emekli, hangi bankaların en yüksek promosyonları sunduğunu ve promosyon rakamlarını araştırıyor. Peki Garanti BBVA promosyonunun şartları nelerdir? Garanti BBVA kaç tane promosyon sunuyor?

Mayıs sonu yaklaşırken emekliler de bankalardan gelen promosyon ödemelerini araştırıyor. Garanti BBVA, emeklilik promosyonları konusunda en çok merak edilen bankalardan biri olmaya aday. Konuyla ilgili verilen bilgiye göre emekliler kamu bankalarında 8 bin liradan 12 bin liraya kadar değişen promosyonlardan yararlanırken, özel bankalarda bu rakamlar daha da yüksek. Emekli ve çalışan tüm vatandaşlar herhangi bir bankayı seçerek promosyon ödemesi yapabilir ve bu bankadan promosyon alabilirler.

Mayıs ayının ilk 18 gününü tamamlarken emekliler hangi bankaların promosyon verdiğini ve promosyon numaralarını araştırıyor. BBVA, emeklilik promosyonları konusunda en çok merak edilen bankalardan biri olmaya aday. Peki Garanti BBVA promosyonunun şartları nelerdir? Garanti BBVA kaç tane promosyon sunuyor?

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU

SSK veya BAĞ-KUR’dan emekli olacakların SGK müdürlüğüne giderek veya e-devlet üzerinden ulaşabilecekleri emeklilik başvuru ve taahhütname belgelerinde;

Emekli Sandığı'ndan emekli olacak vatandaşlar da çalıştıkları kurumla emeklilik başvurusunda Garanti BBVA'yı tercih edebilecek ve bankanın emeklilere yönelik promosyonlarından yararlanabilecek.

Henüz banka müşterisi olmayan kişiler, Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşteri olabiliyor ve maaşlarını bankaya aktararak promosyonlardan yararlanabiliyor.

GARANTİ BANKASI MAYIS 2024 PROMOSYONU KAÇ TL?

Garanti BBVA'da, emekli maaşı 10 bin liraya kadar olan emeklilere 6 bin 250 TL, emekli maaşı 10 bin ile 15 bin lira arasında olan emeklilere 10 bin lira, 15 bin liraya kadar emekli maaşı olan emeklilere 12 bin 500 lira Geliri 20.000 TL ve üzeri olan emeklilere bin 20.000 TL, 15.000 TL Nakit Promosyon ödeniyor.

Söz konusu reklam kampanyasının son teslim tarihi 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı.