Garanti Bankası'ndan Nisan sürprizi! Bunu yapana 400 TL para iadeleri başladı

Garanti BBVA, Nisan ayının sonuna kadar geçerli olacak 400 TL'lik indirim kampanyasına ilişkin resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Garanti Bankası'ndan Nisan sürprizi! Bunu yapana 400 TL para iadeleri başladı

Garanti BBVA müşterileri veya yeni müşteriler, Nisan ayı ilk gününde çeşitli sektörlerde yaptıkları alışverişlerde hangi bonus ve indirimlerin mevcut olduğunu keşfedecek. Önceki aylarda olduğu şekilde Garanti BBVA bu konuda bilgi veriyor. Bu kapsamda 1 Nisan'dan 30 Nisan'a kadar sürecek kampanyada 400 TL'lik indirim sunulacak. Fırsatın detayları Galanti BBVA'nın resmi internet sitesinde açıklandı.

Garanti Bankası 400 TL indirim promosyonu

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, iletişim adresleri İstanbul olarak kayıtlı olan mevcut özel müşterilere, 1 Nisan - 30 Nisan tarihleri ​​arasında TikTak mobil uygulaması üzerinden ilk araç kiralamasında 400 TL indirim verilecek. Bu promosyon, TikTak uygulaması üzerinden belirtilmiş olan stanbul il sınırları içindeki hizmet bölgesinde ilk kez TikTak aracı kiralayanlar için geçerlidir ancak iletişim adresleri İstanbul şeklinde kayıtlı olmayan müşteriler promosyondan yararlanamayacaktır.

Garanti Bankası'ndan Nisan sürprizi

Garanti Bankası'nın güncel kampanyaları

TikTak'ın 400 TL'lik indirimi 1-30 Nisan tarihleri ​​arasında geçerli olan kampanya kapsamında sunuluyor ancak Garanti BBVA'nın Nisan ayının ilk günü çeşitli alanlardaki alışverişlerde sunduğu indirim ve bonuslar ilgi çekiyor. Bu kapsamda Garanti BBVA'nın güncel özelliklerine ulaşmak isteyenler, Garanti BBVA'nın resmi internet sitesindeki kampanya sayfasını ziyaret edebilirler. Galanti BBVA, gelecekte yeni fırsatların ortaya çıkması durumunda resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yayınlayacağı duyurular aracılığıyla kamuoyunu bilgilendirecektir.