Garanti Bankası'ndan 60 Ay Vadeli tüketici Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası Kış Kredisi kampanyası başladı. Resmi Gazete'de geçtiğimiz gün yayımlanarak yürürlüğe giren BDDK kararının ardından bankalar 60 ay vadeli tüketici kredisi kampanyalarını da birbir duyurmaya başladı. Garanti Bankası 2.14 faiz oranıyla 60 aya kadar tüketici kredisi vereceğini duyurdu.

Garanti Bankası'ndan 60 Ay Vadeli tüketici Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası'ndan 60 Ay Vadeli tüketici Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası Kış Kredisi kampanyası başladı. Resmi Gazete'de geçtiğimiz gün yayımlanarak yürürlüğe giren BDDK kararının ardından bankalar 60 ay vadeli tüketici kredisi kampanyalarını da birbir duyurmaya başladı. Garanti Bankası 2.14 faiz oranıyla 60 aya kadar tüketici kredisi vereceğini duyurdu.Faizler kredi tutarı arttıkça düşüş gösteriyor. Garanti Bankası'nın resmi internet sayfaksından 'Tüm ihtiyaçlarınız için kış kredisi garanti'de' başlığı altında yayımlanan duyuruda, kış kredisi kampanyasıyla ilgili, 'Tüm ihtiyaçlarınız için cebinize uygun bireysel kredi seçenekleri Garanti’de! Siz de 60 aya varan, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisine şimdi başvurun, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin. Garanti İnternet ya da Garanti Cep aracılığıyla; ihtiyaç kredisine başvurabilir, daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.' ifadelerine yer veriliyor. Tüketici Kredisi Faiz Oranları ve toplam maliyetler tablosu ise aşağıdaki gibi oldu. 

Kış kredisi kampanyası 3-60 ay vadeli olarak yapılıyor. Faiz oranları, vade süresine göre değişiklik yapılıyor. Garanti bankası'nın internet ya da cep şubelerinden 25 bin liraya kadar tüketici kredisi başvuruları yapılabiliyor. Diğer başvurular şubelerden yapılabiliyor. 

Kış Kredisi kampanyasıyla ilgili detaylı bilgilendirmeye https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/ihtiyac-kredisi-kampanyasi.page adresinden erişim sağlanabiliyor.