Flaş: Gram Altın Kritik Seviyeye Düştü

Son dakika haberi: Gram altın , Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın ABD ziyareti öncesi düşüşe geçti. 3 TL 'lik bir değer kaybı yaşayan gram altın son 40 günün en düşük seviyesine geriledi.

Flaş: Gram Altın Kritik Seviyeye Düştü

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında son 40 günün en düşüğü.

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın yarın gerçekleşecek ABD ziyareti ve ABD ile Çin arasıdaki ticareet savaşlarında krizin çözülecek olması altın piyasasını etkiledi.

Daha önce Türkiye ile ABD, ABD ile Çin ve ABD ile İran arasındaki gerilimler nedeniyle oldukça yükselen gram altın , ilişkilerin normalleşme aşamasına girmesi sonucu düşmeye başladı. Bir ara 288 TL seviyesine kadar çıkan gram altın , son günlerde düşüş eğilimine girdi.

11 KASIM KAPALI ÇARŞI KAPANIŞ FİYATLARI

Piyasaların açılış günü olan 11 Kasım 2019 Pazartesi günü altın ve dolar kuru bir miktar yükselmişti. Güne 5.74 TL ile başlayan dolar kuru  günü 5.77 TL 'den kapatırken gram altın 270  TL 'den 272 TL seviyesine yükselmişti.

GRAM ALTINDA BİR HIZLI DÜŞÜŞ DAHA

Son günlerde art arda sert düşüşler yaşayan gram altın , 12 Kasım 2019 Salı gününe de düşüşle başladı. 272 TL seviyesinde olan gram altın 269 TL seviyesine düşerek 2 Ekim tarihinden bu yana en düşük seviyeyi gördü.

Çeyrek altın ise kapalı çarşıda 435 TL 'den alınıp 440 TL 'ye satışa sunuluyor.  

Dolar kuru ise 5.77 TL seviyesinde seyrediyor.

Piyasalar Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın 13 Kasım 2019 Çarşamba günü düzenleyeceği ABD ziyaretine ve ziyaretin sonuçlarına odaklanmış durumda.

Gelişmeler içiin TIKLA KATIL