Flaş: Dolar ve Altın Fiyatları Sert Düştü (Güncel Gram Çeyrek Altın Fiyatları)

Son dakika haberi: Dolar kuru ile altın fiyatlarında sert düşüş yaşandı. Peki dolar kuru ne kadar? Gram altın kaç TL? Çeyrek altın kaç TL ? Altın fiyatları neden düşüyor? İşte piyasalardan alınan son dakika bilgileri ve güncel döviz kuru ve altın fiyatları.

Flaş: Dolar ve Altın Fiyatları Sert Düştü (Güncel Gram Çeyrek Altın Fiyatları)

Son dakika haberi: Dolar kuru ve altın fiyatlarında hızlı düşüş yaşandı.

Önceki gün tarihinin en yüksek seviyesine ulaşan gram ile çeyrek altın , bugün düşmeye başladı. Piyasalarda son durumu merak eden vatandaşlar ise gram ile çeyrek altın fiyatlarında son durumu , dolar kurunun ne kadar olduğunu ve altın fiyatlarının neden düştüğünü araştırmaya başladı. Peki altın fiyatları neden düşüyor? Altın fiyatlarında yaşanan düşüş devam edecek mi ? Dolar kurunda son durum nedir? Çeyrek altın ne kadar oldu?

ÖNCEKİ GÜN 333 TL OLDU

Gram altın önceki gün tarihinin en yüksek seviyesini görmüştü. Gündüz saatlerinde 333 TL 'yi gören gram altın , daha sonra yatay seyretmişti.

DÜŞÜŞ BUGÜN BAŞLADI

Önceki günü 330 TL 'den kapatan gram altın , gece saatlerinde düşüşe geçti. Düşüş sabah saatlerinde hızlandı ve gram altında 10 TL 'lik değer kaybı yaşandı. Gram altın şu sıralar 319 TL 'ye kadar düştü. İşte düşüş grafiği:

ÇEYREK ALTINDA SERT DÜŞÜŞ

Çeyrek altın fiyatlarında da sert düşüş yaşandı. 520 TL 'ye alınan çeyrek altın 525 TL 'ye satışa sunuluyor. 

DOLAR KURUNDA SERT DÜŞÜŞ

Önceki gün 6.16 TL 'ye kadar çıkan dolar kuru bugün sert düştü. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 6.07 TL 'ye kadar geriledi. 

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Altın fiyatları , son dönemlerde yayılan corona virüsü nedeniyle tırmandı ve tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Çin önceki gün bir açıklama yaptı. Açıklamada korona virüsüne karşı aşının keşfedildiği bildirildi. Aşının keşfedildiği açıklamasının ardındna altın fiyatlarında düşüş yaşandı.