Flaş... Çeyrek ve Gram Altın Fiyatları Fırladı

Son dakika haberi: Gram altın fiyatlarında sert yükseliş yaşandı. Gece yarısı başlayan sert yükseliş, sabah saatlerinde de devam etti. İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

Flaş... Çeyrek ve Gram Altın Fiyatları Fırladı

Gram altında sert yükseliş.

Fed 'in sürpriz faiz kararı sonrası dolar kuru ile birlikte düşüşe geçen altın , önceki gün yatay seyrini sürdürmüştü. Ancak akşam saatlerinde hareketlilik başladı. Türkiye- Rusya görüşmesinin sona ermesinin ardından yükselişe geçen gram altın kısa süre içinde 11 TL değer kazandı. 

Gece yarısı yaşanan bu sert yükseliş sonrası gram altın sabitlendi. 

DÜN 319 TL 'YDİ

Önceki güne 319 TL ile başlayan gram altın , Türkiye 'de piyasaların kapanmasına yakın yükselişe geçti. Akşam saatlerinde başlayan yükseliş , gece saatelrinde de devam etti.

11 TL ARTTI

Dün 319 TL seviyesinde olan gram altın 24 saat içinde sert bir yükselişle 330 TL seviyesine kadar yükseldi. Gram altın şu sıralar 330 TL seviyesinde seyrediyor.

İşte gram altında yaşanan yükselişin grafiği:

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Gram altınla birlikte çeyrek altın fiyatı da sert yükseldi. Dün kapalı çarşıda 523 TL 'ye alınıp 528 TL 'ye satılan çeyrek altın , bugün 530 TL 'ye alınıp 535 TL 'ye satılıyor. 

Cumhuriyet altını 2160 TL 'ye alınıp 2181 TL 'ye satılıyor. 

22 ayar bilezik gramı ise 301 TL 'den alınıp 305 TL 'ye satılıyor.

DOLAR KURU

Fed faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kuru , yükseliş eğilimine girdi. Önceki gün 6.06 TL 'ye kadar gerileyen dolar , bugün 6,12 TL seviyesine geldi.

EURO KURU

Euro kuru ise 6.87 TL seviyesinde.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA