FLAŞ.. Bu Bankaya Borcu Olanlar Dikkat

İş Bankası 'ndan bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada banka borçlarının 4 şirkete devrildiğine yer verildi.

FLAŞ.. Bu Bankaya Borcu Olanlar Dikkat

İş Bankası 'na borcu olanlar dikkat.

Türkiye İş Bankası, 1.1 milyar TL ’lik borcunu devretti. Üstelik devirde İş Bankası 32.4 milyon TL 'ye devrettiğini duyurdu.

Çekilen kredilerden ödenmeyenleri, ödenmeyen kredi kartı borçları oldukça biriken İş Bankası , bu borçların tahsil edilmesi için devir işlemi yaptı. Ödenmeyen paralardan umudunu kesen İş Bankası , borçlarını sattı. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre Türkiye İş Bankası, takipte bulunan 1.1 milyar TL 'lik alacaklarını 32.4 milyon TL 'ye devretti. Açıklamada borçların dört şirket tarafından satın alındığına yer verildi.

4 ŞİRKETE DEVRİLDİ-İŞTE O ŞİRKETLER

İş Bankası tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yapılan açıklamada , satışın söz konusu bedelin nakden tahsil edilmesi suretiyle Efes Varlık Yönetim, Hayat Varlık Yönetim, Birikim Varlık Yönetim ve Doğru Varlık Yönetim’e yapıldığını belirtti.

BORÇLAR BU ŞİRKETLER TARAFINDAN ALINACAK

İş Bankasına borcu olan ve borcu takibe giren vatandaşlar , bu borçlarını yukarıdaki yazan 4 şirketten birine ödeyecek. İş Bankası borçluların bilgilerini şirketlere bildirecek ve ödemeler bu şirketlere yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA