Finansbank Tüketici Kredisi Faizini 1,64 Yaptı! Faiz İndirimleri Diğer Bankalardan da Bekleniyor

QNB Finansbank'ın tüketici kredisi faiz oranları 1.64 olurken, Cepteteb ve ICBC'nin ihtiyaç kredisi faiz oranları 1.69 ve 1.71 olarak dikkat çekti. Kamu bankalarının tüketici kredisi faiz oranlarıyla ilgili yapacağı hamle de merakla bekleniyor.

Finansbank Tüketici Kredisi Faizini 1,64 Yaptı! Faiz İndirimleri Diğer Bankalardan da Bekleniyor

Finansbank Tüketici Kredisi Faizini 1,64 Yaptı! Faiz İndirimleri Diğer Bankalardan da Bekleniyor

QNB Finansbank'ın tüketici kredisi faiz oranları 1.64 olurken, Cepteteb ve ICBC'nin ihtiyaç kredisi faiz oranları 1.69 ve 1.71 olarak dikkat çekti. Kamu bankalarının tüketici kredisi faiz oranlarıyla ilgili yapacağı hamle de merakla bekleniyor. AKBANK'ın bugün konut kredisi faiz oranlarında düşüş yaptığını açıklamasıyla birlikte, diğer bankaların kredi kampanyaları düzenleyip düzenlemeyeceği merak konusu haline geldi. An itibariyle 60 ay vade ile tüketici kredisi veren bankaların faiz oranlarına bakıldığında en uygun kredi faiz oranları QNB Finansbank, ICBC ve Cepteteb'de görülüyor.

Fibabanka ve Denizbank'ın ihtiyaç kredisi faizleri ise can yakan seviyelerde seyrediyor. Bu bankaların da tüketici kredisi faizleriyle ilgili hamle yapması beklentiler arasında. Enuygun isimli internet sayfasında yer alan verilere göre sırasıyla en uygun faiz oranlarından en yüksek faiz oranlarına bankaların kampanyaları aşağıdaki gibi :  

Kredi faiz oranları müşterilerin kredi notlarına göre bazı bankalarda değişiklik gösterebiliyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar ilgili bankaların internet şubelerinden, mobil şubelerinden ve atmlerden kredi limitlerini ve ödeme seçeneklerini görebiliyor. 

Faizlerle ilgili Siz Ne Düşünüyorsunuz?

Tüketici kredisi faiz oranlarıyla ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Güncel ekonomi haberleri, iş haberleri ve daha fazlasını takip etmek için TIKLAYIN ve KATILIN.