Fed Faiz Kararı Açıklanıyor

Amerikan Merkez Bankası 2019 yılının son toplantısı bugün yapılacak. Piyasaların merakla beklediği toplantı öncesi dolar kuru ile altın fiyatları haberimizde.

Fed Faiz Kararı Açıklanıyor

Fed faiz kararı açıklanıyor.

Amerikan Merkez Bankası bugün ikinci toplantısını yapıyor. Fed , Aralık ayı toplantısını önceki gün başlattı. İlk toplantının ardından ikinci toplantı da bugün yapılacak. Tüm dünyada piyasaların beklediği Fed faiz kararı ise bugün açıklanacak.

DOLAR VE ALTIN

Dolar kuru ile altın fiyatları , Fed faiz kararı öncesi önemli bir değişiklik göstermedi. Önceki günü 5.81 'den kapatan dolar kuru, Fed 'in faiz kararı öncesi 5.80 TL seviyesinde kapattı. Gram altın fiyatında ise bir değişiklik olmadı. Edinilen son dakika bilgilerine göre gram altın 273 TL seviyesinde.

FED FAİZ İNDİRMİŞTİ

Amerikan Merkez Bankası tarafından  Ekim ayı sonunda yapılan toplantıdan fazi indirimi çıkmıştı.  Yapılan toplantı sonrası faizlerin 25 baz puan düşürüldüğü ve politika faizinin 1,50-1,75 arasına çekildiği bildirildi.

FED KARARI GELİYOR

ABD Merkez Bankası bugün ikinci toplantısını yapıyor. Önceki gün yapılan ilk toplantı sonrası son toplantı bugün yapılacak ve Fed, faiz kararını açıklayacak. 

SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Fed faiz kararı saat 21,00 'da açıklanacak. Faiz kararı geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN