Fark Ödemeleri Hesaba Yatacak-İşte Memur ve Emekli Net Maaş Tablosu

Emeklilerin maaş farkı ödemeleri 25 Temmuz 2019 günü hesaplara yatacak. İşte 2019 Temmuz dönemli memur ve emeklilerin net maaş tablosu.

Fark Ödemeleri Hesaba Yatacak-İşte Memur ve Emekli Net Maaş Tablosu

Maaş farkı ödemeleri yarın hesaplara yatıyor.

Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli ve memurların maaş zamları belli oldu. SSK ve Bağ Kur emeklileri, enflasyon farkı olan 5.01 seviyesinde zam alırken , memur ve memur emeklileri yüzde 5 seviyesinde toplu sözleşme rakamının üzerine enflasyon farkının eklenmesi ile 6.02 seviyesinde bir zam aldı. 

SSK EMEKLİLERİ ALDI BAĞ KUR 'LULAR 25 'İNDE

SSK 'dan emekli olan vatandşların zamlı maaşları hesaplara yatarken , Bağ Kur emeklilerinin maaşları da 25 Temmuz 'da hesaplara yatacak. Memur emeklileri ise zamlı maaşlarına ilave olarak  farklarını da 25 Temmuz 2019 günü alacak.

Emekli Sandığı kapsamında maaş alan emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan 2.3 milyon kişiye, yaklaşık 500 milyon lira tutarında maaş farkı ödemesi yarın hesaplara yatmış olacak.

Bu senenin  ilk yarısında memur ve emeklileri yüzde 10.73 seviyesinde  maaş zammı almış, bunun yüzde 4 'ü toplu sözleşme maaş zammı rakamı , kalanı ise enflasyon farkı oldu. 

Bu maaşlara temmuz ayı ile birlikte yeni zamlar eklendi. Toplamda bu yıl yapılan maaş zammı memurlar ve memur emeklileri için yüzde 17.40'ı buldu.

Temmuz 2019'da yapılacak yüzde 6.01 zamla birlikte aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 3. 723 lira, en düşük memur emekli maaşı da 2.522 lira olacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA